COPENHAGEN SUMMER DANCE

COPENHAGEN SUMMER DANCE

21.-25. juli, Ofelia Plads
Foto: Søren Meisner 

BILLETTER & RESERVATION 

Der er ialt 1104 tilskuerpladser på Ofelia Plads, hvoraf 240 kan reserveres for 200 DKK + evt. billetgebyr og 720 kan reserveres for 80,- + evt billetgebyr. Som noget nyt i år kører vi med to tre billetkategorier. 
Alle billetter er unummererede, men sektionsinddelt i kategori A, B og C.
 

A-billetter: 200. kr, refusion i tilfælde af regn (A-pladserne er placeret foran scenen midt for) 
B-billetter: 80 kr., ingen refusion i tilfælde af regn (B-pladserne er placeret foran scenen på de næst bagesterrækker samt i begge sider)
C- gratisbilletter, ingen refusion (C-pladserne er de allerbagerste pladser)

 

Derudover er der til hver forestilling 144 gratis pladser placeret på de bagerste rækker, som ikke kan reserveres, men som gives væk i gratiskøen foran Ofelia Plads efter 'først-til-mølle princippet'. (Dørene åbnes alle dage en time før forestillingsstart.)

Reservationerne kan købes og printes online via Teaterbilletter.dk.   

Det er muligt at parkere hos Jeudan Parkering i det nye 3-etagers parkeringsanlæg under Kvæsthusmolen.

De har åbent 24 timer i døgnet

Adresse
Sankt Annæ Plads 32 / Kvæsthusbroen 1
1250 København K

Priser

Mandag - fredag  
09.00 - 17.00  kr. 35,- pr påbegyndt time
17.00 - 09.00 kr. 25,- pr påbegyndt time
Lørdag - søndag  
09.00 – 17.00 kr. 25,- pr påbegyndt time
17.00 – 09.00 kr. 25,- pr påbegyndt time
Max. døgnpris kr. 350,-
Max. aftenpris kr. 100,-
Max. natpris kr. 175,-

I tilfælde af regn:
Hvis der kommer regn eller andre vejrmæssige udfordringer umiddelbart før eller under forestillingen, kan vi blive nødsaget til at aflyse, da dansevinyl bliver meget farligt at danse på, når det bliver vådt. Vi holder jer orienteret på Dansk Danseteaters hjemmeside og på Facebook samt Instagram; men grundprincippet er, at vi forsøger at realisere forestillingen.

Mad & drikke
I tilfælde af sult og tørst vil det være muligt at købe mad og drikke på pladsen og i diverse food trucks udenfor pladsen. 
Mere info følger.

Vil vil gerne frabede at, der medbringes mad og drikke. 

 

Alle publikummer bedes have et Covid19 pas, som skal vises ved indgangen. 
Kom derfor I god tid, så vi undgår for lange køer op til forestillingsstart. 

Samtidsdans i verdensklasse under åben himmel på Ofelia Plads 


’Copenhagen Summer Dance’ er en uundværlig & sommerlig open air københavnerbegivenhed, som igen i år foregår på spidsen af Ofelia Plads med havnen, bølgeskvulp og kajakroere som kulisse. Årets program byder blandt andet på et nyt danseværk af vores kunstnerisk leder og koreograf Pontus Lidberg med livemusik af den cool Københavnerduo Den Sorte Skole. Står verden på tærsklen af en gentagelse af de brølende 20’ere, hvor kunst og selvskabsliv bobler over af eufori, fællesskab, lys og livsglæde efter et år med global usikkerhed, frygt og isolation? Vi er i gang med et helt nyt historisk kapitel – men hvad brøler vi af i 2020’erne? Det spørgsmål undersøger Lidberg nærmere med sin nye urpremiere. Derudover består programmet af flere spændende gæsteoptrædener og værker skabt af koreograf og tidl. balletdanser ved Den Kgl. Ballet Sebastian Kloborg (modtager af ridderkorset af Dannebrogordenen 2018), der præsenterer en duet med den russiske balletstjerne Maria KochetkovaDen Reumert-nominerede koreograf og leder af Uppercut Danseteater Stephanie Thomasen gæster ligeledes årets sommerdans med urpremieren Benched om at finde sin plads i livet.  


THE BATTLE – Street Dance Battle på Ofelia plads  
Lørdag aften vil Mark Philip, den ene halvdel af Uppercuts kunstneriske ledelse, samle et par af byens musikalske genier og de største bevægelsestalenter fra det urbane dansemiljø til THE BATTLE. Et rytmetungt festfyrværkeri af danseglæde, hvor alle fyrer den af, men hvor kun én vinder findes.  Som vært ses Mark Philip selv, der med sit charmerende entertainertalent binder hele aftenen sammen til den sprødeste urbane danseoplevelse denne sommer. Dette arrangement er gratis og kræver ingen billet eller tilmelding. 
 

Koreografer: Pontus Lidberg, Sebastian Kloborg, Stephanie Thomasen   
Medvirkende: Dansk Danseteater, Uppercut Danseteater, Sebastian Kloborg, Maria Kochetkova 
og Den Sorte Skole live on stage. 
Kostumedesign i samarbejde med Filippa K med fokus på bæredygtighed upcykeling. 
Lysdesign: Andreas Buhl 


BILLETKATEGORIER & GRATISPLADSER 
I år vil der, som noget nyt, være tre billetkategorier til Copenhagen Summer Dance. Der er i alt 1104 tilskuerpladser på Ofelia Plads, hvoraf 240 kan reserveres for 200 DKK ekskl. billetgebyr og 720 kan reserveres for 80,- ekskl. billetgebyr. Alle billetter er unummererede, men sektionsinddelt i kategori A, B og C.  
 
A-billetter: 200. kr, refusion i tilfælde af regn.   
B-billetter: 80 kr., ingen refusion i tilfælde af regn.  
C- gratisbilletter, ingen refusion.    
 
Vi har som altid 144 gratis stolepladser bagerst på publikumsopbygningen, som ikke kan reserveres, men som gives væk i gratiskøen foran Ofelia Plads efter 'først til mølle princippet'. (Dørene åbnes alle dage en time før forestillingsstart.)  

Reservationerne kan købes og printes online via Teaterbilletter.dk.   
Reservationer sælges ikke i døren.  
 

VIGTIGT BEMÆRK
Pladsreservationen refunderes ikke ved aflysning ved køb af B-billetter. Hvis der kommer regn under forestillingen, kan vi blive nødsaget til at aflyse, da det er farligt for danserne at danse på det glatte dansevinyl! 


KOM I GOD TID
Der kan forekomme kø. Vi opfordrer derfor publikum til at komme i god tid. Dørene åbnes 1 time før forestillingsstart - hhv. kl. 20.00 ved forestillingstart kl 21:00 & kl. 16.00 ved forestillingstart kl. 17.00


SAMARBEJDE MED RØDE KORS
Vi er hos Dansk Danseteater meget glade for vores samarbejde med Dansk Røde Kors, der har samlet et hold af publikumsguider til Copenhagen Summer Dance. Hermed eksponeres Dansk Røde Kors vigtige humanitære arbejde, og konkret så donerer publikumsguiderne deres løn fra arbejdet til Røde Kors. Der er mulighed for at hjælpe Røde Kors, som indsamler HER


TILGÆNGELIGHED
Der er toiletter for bevægelseshæmmede og gangbesværede i parkeringshuset på Kvæsthusmolen. 
Det er muligt at få en gratis ledsager med ved foresvisning af ledsagerkort. Henvendelse skal ske til Det Kongelige Teaters billetcenter: 

Kundeservice (billetcenter)billet@kglteater.dk
Tlf. +45 33 69 69

 

 

Sted & tider: 

Copenhagen Summer Dance
22.-25. juli kl 21:00 og/eller 17:00
Ofelia Plads 

1 time
40-200,- ekskl. gebyr