COPENHAGEN SUMMER DANCE

COPENHAGEN SUMMER DANCE

22.-25. juli, Ofelia Plads
Foto: Søren Meisner 

BILLETTER & RESERVATION 

Der er ialt 1104 tilskuerpladser på Ofelia Plads, hvoraf 240 kan reserveres for 200 DKK + evt. billetgebyr og 720 kan reserveres for 80,- + evt billetgebyr. Som noget nyt i år kører vi med to tre billetkategorier. 
Alle billetter er unummererede, men sektionsinddelt i kategori A, B og C.
 

A-billetter: 200. kr, refusion i tilfælde af regn (A-pladserne er placeret foran scenen midt for) 
B-billetter: 80 kr., ingen refusion i tilfælde af regn (B-pladserne er placeret foran scenen på de næst bagesterrækker samt i begge sider)
C- gratisbilletter, ingen refusion (C-pladserne er de allerbagerste pladser)

 

Derudover er der til hver forestilling 144 gratis pladser placeret på de bagerste rækker, som ikke kan reserveres, men som gives væk i gratiskøen foran Ofelia Plads efter 'først-til-mølle princippet'. (Dørene åbnes alle dage en time før forestillingsstart.)

Reservationerne kan købes og printes online via Teaterbilletter.dk.   

Det er muligt at parkere hos Jeudan Parkering i det nye 3-etagers parkeringsanlæg under Kvæsthusmolen.

De har åbent 24 timer i døgnet

Adresse
Sankt Annæ Plads 32 / Kvæsthusbroen 1
1250 København K

Priser

Mandag - fredag  
09.00 - 17.00  kr. 35,- pr påbegyndt time
17.00 - 09.00 kr. 25,- pr påbegyndt time
Lørdag - søndag  
09.00 – 17.00 kr. 25,- pr påbegyndt time
17.00 – 09.00 kr. 25,- pr påbegyndt time
Max. døgnpris kr. 350,-
Max. aftenpris kr. 100,-
Max. natpris kr. 175,-

I tilfælde af regn:
Hvis der kommer regn eller andre vejrmæssige udfordringer umiddelbart før eller under forestillingen, kan vi blive nødsaget til at aflyse, da dansevinyl bliver meget farligt at danse på, når det bliver vådt. Vi holder jer orienteret på Dansk Danseteaters hjemmeside og på Facebook samt Instagram; men grundprincippet er, at vi forsøger at realisere forestillingen.

Mad & drikke
I tilfælde af sult og tørst vil det være muligt at købe snacks og drikkevarer på pladsen og i diverse food trucks udenfor pladsen. 
Mere info følger.

 

Covid-19 pas
Medbring coronapas, ID og billet gerne printet ud. Alle personer over 15 år skal fremvise coronapas. Der er kun adgang med gyldigt coronapas, og det er ikke muligt at blive testet på stedet. Vi opfordrer til, at du downloader den nye app "Coronapas" på forhånd.

Alle personer over 12 år skal bære mundbind/visir, indtil man sidder på sin plads i salen.
Dette gælder alle arrangementer der foregår indendørs.

Informer dem, du skal i teatret med om vores retningslinjer


Smittestop app
Hent smittestop app'en. Vi anbefaler, at du downloader og aktiverer Smittestop app'en hvis du ikke allerede har den. Hent den på https://smittestop.dk/. Vi anbefaler publikum at komme i god tid, så vi undgår for lange køer op til forestillingsstart. 


Kontakt os i tilfælde af Covid-19 smitte til Copenhagen Summer Dance
Såfremt du tester positiv for Covid19 efter du har været til en af vores Copenhagen Summer Dance-forestillinger, så kontakt os hurtigst muligt på: 
info@danskdanseteater.dk

 

Generelle forholdsregler
Derudover iværksætter vi en række forholdsregler, som støtter op om de generelle anbefalinger vedr. hygiejne, fysisk afstand, mv. Myndighedernes anbefalinger opdateres løbende, og vi vil til enhver tid følge alle gældende regler og anbefalinger. Vi sørger selvfølgelig for grundig rengøring og adgang til håndsprit.


I tilfælde af sygdom

Det er vigtigt, at man bliver hjemme, hvis man føler sig syg eller har symptomer på sygdom. Det er derfor også muligt at få refunderet sine billetter, hvis man er syg eller af anden årsag ikke har lyst til at komme i teatret alligevel. Vi ombytter dine billetter op til en time inden forestillingsstart. Læs mere om det HER


Refusion af billetter
Såfremt publikummer har købt billet til en forestilling, der bliver aflyst grundet Covid19, vil vedkommende selvfølgelig få fuld refusion af billetkøbet. 


Uddybende info
Som gæst til Copenhagen Summer Dance, skal alle personer over 15 år fremvise coronapas eller negativ test. Man skal fremvise en negativ covid-19-test ved ankomst - enten digitalt eller på papir. Dokumentation skal indeholde navn, testtidspunkt og testresultat.

- Din covid-19-test skal maksimalt være 72 timer, og det gælder fra det tidspunkt, du fik taget testen på og altså ikke fra det tidspunkt, du har fået svar på din test. Her kan en PCR-test såvel som antigentest (hurtigtest) anvendes.-- Hvis du HAR været smittet og kan fremvise en positiv test, som er mellem 14 dage og 240 dage gammel, behøver du ikke at kunne fremvise en negativ covid-19-test.

-Gæster, der har modtaget første stik og kan fremvise dokumentation for, at der er gået minimum 14 dage, samt gæster der er fuldt vaccineret kan gå i teatret uden en negativ test.
-Du skal også fremvise enten sygesikringskort, kørekort, pas eller andet offentligt udstedt ID-kort sammen med dit coronapas (Ingen af ovenstående oplysninger vil blive gemt eller opbevaret efterfølgende).
-Er din test udløbet, eller har du glemt en test, finder du de nærmeste testcentre i Region Hovedstaden her
-Af hensyn til dine medpublikummer, og for at begrænse smitterisiko, henstiller vi til, at du bliver siddende på din plads under bifald og dermed undlader at rejse dig op.

 

Du kan downloade programmet HER

Samtidsdans i verdensklasse under åben himmel på Ofelia Plads 


’Copenhagen Summer Dance’ er en uundværlig & sommerlig open air københavnerbegivenhed, som igen i år foregår på spidsen af Ofelia Plads med havnen, bølgeskvulp og kajakroere som kulisse. Årets program byder blandt andet på et nyt danseværk af vores kunstnerisk leder og koreograf Pontus Lidberg med livemusik af den cool Københavnerduo Den Sorte Skole. Står verden på tærsklen af en gentagelse af de brølende 20’ere, hvor kunst og selvskabsliv bobler over af eufori, fællesskab, lys og livsglæde efter et år med global usikkerhed, frygt og isolation? Vi er i gang med et helt nyt historisk kapitel – men hvad brøler vi af i 2020’erne? Det spørgsmål undersøger Lidberg nærmere med sin nye urpremiere. Derudover består programmet af flere spændende gæsteoptrædener og værker skabt af koreograf og tidl. balletdanser ved Den Kgl. Ballet Sebastian Kloborg (modtager af ridderkorset af Dannebrogordenen 2018), der præsenterer en duet med den russiske balletstjerne Maria KochetkovaDen Reumert-nominerede koreograf og leder af Uppercut Danseteater Stephanie Thomasen gæster ligeledes årets sommerdans med urpremieren Benched om at finde sin plads i livet.  


THE BATTLE – Street Dance Battle på Ofelia plads  
Lørdag aften omkring kl 22.30 vil Mark Philip, den ene halvdel af Uppercuts kunstneriske ledelse, samle et par af byens musikalske genier og de største bevægelsestalenter til THE BATTLE. Et rytmetungt festfyrværkeri af street dance, hvor alle fyrer den af, men hvor kun én vinder findes.  Som vært ses Mark Philip selv, der med sit charmerende entertainertalent binder hele aftenen sammen til den sprødeste urbane danseoplevelse denne sommer. Dette arrangement er gratis og kræver ingen billet eller tilmelding. 


Host Mark Philip
DJ Lawand Shakur Othman aka Turkman Souljah
On live drums Simon Stenspil
Live performance Outlandish feat MAJID
Battle dancers Malthe Ørsted, Didde-Mie From, Ali Hayder, Mbaye


 

COPENHAGEN SUMMER DANCE
Koreografer: Pontus 
Lidberg, Sebastian Kloborg, Stephanie Thomasen   
Medvirkende: Dansk Danseteater, Uppercut Danseteater, Sebastian Kloborg, Maria Kochetkova 
og Den Sorte Skole live on stage. 
Kostumedesign i samarbejde med Filippa K med fokus på bæredygtighed og upcykeling. 
Lysdesign: Andreas Buhl 

 

 
EN VARM TAK TIL:
Københavns Kommune, Augustinus Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fonden, Dronning Margrethes og Prins Henriks Fond, William Demant Fonden, Knud Højgaards Fond, Beckett-Fonden

 

BILLETKATEGORIER & GRATISPLADSER 
I år vil der, som noget nyt, være tre billetkategorier til Copenhagen Summer Dance.  Alle billetter er unummererede, men sektionsinddelt i kategori A, B og C.  
 
A-billetter: 200. kr, refusion i tilfælde af regn.   
B-billetter: 80 kr., ingen refusion i tilfælde af regn.  
C- gratisbilletter, ingen refusion.    
 
Vi har som altid 144 gratis stolepladser bagerst på publikumsopbygningen, som ikke kan reserveres, men som gives væk i gratiskøen foran Ofelia Plads efter 'først til mølle princippet'. (Dørene åbnes alle dage en time før forestillingsstart.)  

Reservationerne kan købes og printes online via Teaterbilletter.dk.   
Reservationer sælges ikke i døren.  
 

VIGTIGT BEMÆRK
Pladsreservationen refunderes ikke ved aflysning ved køb af B-billetter. Hvis der kommer regn under forestillingen, kan vi blive nødsaget til at aflyse, da det er farligt for danserne at danse på det glatte dansevinyl! 

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr på pladsen.


KOM I GOD TID
Der kan forekomme kø. Vi opfordrer derfor publikum til at komme i god tid. Dørene åbnes 1 time før forestillingsstart - hhv. kl. 20.00 ved forestillingstart kl 21:00 & kl. 16.00 ved forestillingstart kl. 17.00


SAMARBEJDE MED RØDE KORS
Vi er hos Dansk Danseteater meget glade for vores samarbejde med Dansk Røde Kors, der har samlet et hold af publikumsguider til Copenhagen Summer Dance. Hermed eksponeres Dansk Røde Kors vigtige humanitære arbejde, og konkret så donerer publikumsguiderne deres løn fra arbejdet til Røde Kors. Der er mulighed for at hjælpe Røde Kors, som indsamler HER


TILGÆNGELIGHED
Der er toiletter for bevægelseshæmmede og gangbesværede i parkeringshuset på Kvæsthusmolen. 
Det er muligt at få en gratis ledsager med ved foresvisning af ledsagerkort. Henvendelse skal ske til Det Kongelige Teaters billetcenter: 

Kundeservice (billetcenter)billet@kglteater.dk
Tlf. +45 33 69 69

 

Sted & tider: 

Copenhagen Summer Dance
22.-25. juli kl 21:00 og/eller 17:00
Ofelia Plads 

1 time
40-200,- ekskl. gebyr