DK / EN

DK / EN

Teasers & trailers

COPENHAGEN SUMMER DANCE 2021

’Copenhagen Summer Dance’ er en uundværlig & sommerlig open air københavnerbegivenhed, som igen i år foregår på spidsen af Ofelia Plads med havnen, bølgeskvulp og kajakroere som kulisse.

Årets program byder blandt andet på et nyt danseværk af vores kunstnerisk leder og koreograf Pontus Lidberg med livemusik af den cool Københavnerduo Den Sorte Skole. Står verden på tærsklen af en gentagelse af de brølende 20’ere, hvor kunst og selvskabsliv bobler over af eufori, fællesskab, lys og livsglæde efter et år med global usikkerhed, frygt og isolation? Vi er i gang med et helt nyt historisk kapitel – men hvad brøler vi af i 2020’erne? Det spørgsmål undersøger Lidberg nærmere med sin nye urpremiere.

Derudover består programmet af flere spændende gæsteoptrædener og værker skabt af koreograf og tidl. balletdanser ved Den Kgl. Ballet Sebastian Kloborg (modtager af ridderkorset af Dannebrogordenen 2018), der præsenterer en duet med den russiske balletstjerne Maria Kochetkova. Den Reumert-nominerede koreograf og leder af Uppercut Danseteater Stephanie Thomasen gæster ligeledes årets sommerdans med urpremieren Benched om at finde sin plads i livet.

KOREOGRAFI Pontus Lidberg, Sebastian Kloborg, Stephanie Thomasen
KOSTUMER Filippa K, Ganni
MUSIK Den Sorte Skole live, Blondie, Philip Glass
LYSDESIGN Andreas Buhl
DANSERE Danish Dance Theatre, Uppercut Dance Theatre, Sebastian Kloborg, Maria Kochetkova
TEASER Omid Zarei

The Battle med Mark Philip, Turkman Souljah, Simon Stenspil & Outlandish feat Majid.