DK / EN

DK / EN

Vi søger en ny produktions-praktikant

Dansk Danseteater er Danmarks største moderne dansekompagni med base i Operaen på Holmen. Kompagniet blev grundlagt i 1981 og ledes af koreograf Pontus Lidberg, der fortsætter kompagniets tradition med et tværkunstnerisk udtryk og udvikle moderne dans i Danmark både på scenen og igennem vores filmiske univers.

Kompagniet har aktuelt 9 ansatte på kontoret indenfor produktion, kommunikation og ledelse, 10 faste dansere i ensemblet samt en række freelancere. Som praktikant vil du indgå i et lille dedikeret team og arbejde tæt sammen med projektleder Grazia Schiavone. Vi er et internationalt arbejdende kompagni – arbejdssproget til dagligt er derfor både dansk og engelsk.

Vi er praktikstedet for dig, der har lyst til at få indblik i mange forskelligartede områder. Du trives godt med at være selvkørende, når det gælder om at få konkrete opgaver i mål og er en holdspiller, når vi sammen udformer planer for vores forestillinger, film shoots, turnéaktiviteter i ind- og udland – og vores årlige festival Copenhagen Summer Dance på Ofelia Plads. I vores lille team løfter vi i flok, både når vi skaber de langsigtede visioner og de mere ad hoc opstående opgaver.

Som produktionspraktikant vil dine opgaver bestå af:

Deltage og assistere ved koordinering af projekter, udformning af produktionsplaner og kommunikationen herom med både vores kunstneriske og tekniske freelancere
Deltage i planlægnings- og produktionsmøder
Udforme relevante tidslinjer og deadlines og sikre, at de bliver mødt
Samle og organisere informationer pr produktion
Planlægge og gennemføre mindre events som f.eks. premierefester.

Om dig:
Du er  studerende indenfor en relevant uddannelse, som f.eks. moderne kultur, teatervidenskab, performance design, Event management, Arts Management eller tilsvarende
Du er både skriftligt og mundtligt velformuleret på engelsk.
Du kan være fleksibel med dine arbejdstider.

Det er en fordel hvis:
Du har en imødekommende personlighed og trives ved at arbejde sammen med mange forskellige personligheder
Du er villig til at lære og har let ved det.
Du har let til smil og har gode samarbejdsevner.

Dansk Danseteater kan tilbyde dig:
At indgå i et inspirerende og kreativt kulturmiljø, hvor udvikling vægtes højt.
At få indblik i produktionen, formidlingen og publikumsudviklingen i én af Danmarks førende kunstinstitutioner med base i Operaen på Holmen.
At samarbejde med en bred vifte af forskelligartede kunstnere & kulturinstitutioner.
Mulighed for at tilegne dig et stort kendskab til de fleste områder indenfor projektledelse og produktion.

Praktikforløbet:
Dit praktikforløb vil være 20-30 timer pr uge med opstart i februar eller marts 2022 efter nærmere aftale og løbe inklusiv juli 2022. Arbejdstiden vil hovedsageligt ligge indenfor kontortiden fra 9-16. Ifbm forestillinger og andre større arrangementer, må der påregnes timer uden for alm. kontortid.

Praktikforløbet er ulønnet.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Grazia Schiavone på tlf: +4522617125 at grazia@danskdanseteater.dk.

Ansøgning:
Ansøgning med CV PÅ ENGELSK sendes senest mandag d. 23. januar klokken 12:00 til grazia@danskdanseteater.dk. Samtaler forventes at blive afholdt hurtigst muligt.
Læs mere om kompagniet på: www.danskdanseteater.dk