DK / EN

DK / EN

Podcast- og kulturvaner

Måske kender du Dansk Danseteater og er glad for moderne dans – måske har du aldrig set en moderne danseforestilling og aner ikke, om det er noget for dig? Uanset dit forhold til dans, vil vi gerne høre fra dig og få dine ufiltrerede meninger.

Vi søger unge, under 35 år, der er glade for kunst og kultur – uanset af hvilken slags – og som gerne lytter til podcast, til at sparre med os om udviklingen af Dansk Danseteaters nye podcast-koncept. Har du lyst til at få indflydelse på denne proces og samtidig finde ud af, hvordan Danmarks største dansekompagni udvikler sig, så se med her.

Hvad indebærer det? 
Ved tilmelding får du tilsendt et kort spørgeskema, som vi udvælger en blandet gruppe ud fra.
Bliver du udvalgt til fokusgruppen, vil vi bede dig om at svare på en spørgeskemaundersøgelse om dine podcast- og kulturvaner, og derudover vil du blive bedt om at møde ind to gange til fokusgruppeinterviews. Imellem de to interviews vil vi bede dig lytte til Dansk Danseteaters pilotudgave af vores podcast, som andet interview kommer til at handle om.

Tid & sted
Fokusgruppeinterviewene vil finde sted i Operaen, Ekvipagemestervej 10, 1438 København K på følgende to datoer:

Tirsdag den 24. januar kl. 17.30-19.30
Mandag 20. marts kl. 16.30-18.30

Du skal kunne begge dage for at kunne komme betragtning til panelet.

Hvad får du? 
Udover at vi byder på let forplejning til begge interviews, får du 2 billetter til vores aktuelle dobbeltforestilling Roaring Twenties på Takkelloftet i Operaen. Den kan du se fx den 24. januar direkte efter første interview eller en anden dag i vores spilleperiode 19.-28 januar.
Derudover sætter vi dig på gæstelisten til generalprøver og andre eksklusive sneak peaks i resten af teatersæsonen.

Vi glæder os til at høre fra dig – tryk HER for tilmelding.

Evt. yderligere spørgsmål, kontakt:

Projektudvikler for Dansk Danseteater
Anne Sophie Gertz, Mobil: 20 60 29 24
annesophie@danskdanseteater.dk

FOTO: Raphael Frisenvænge Solholm