Nyheder

Dansk Danseteater is looking for dancers

Danish Dance Theatre is looking for dancers for season 2022-2023.

Danish Dance Theatre was founded in 1981 and is the foremost and largest contemporary dance company in Denmark.  Since 2018, Swedish choreographer, dancer and film director Pontus Lidberg has been the company’s Artistic Director. Based at the Royal Opera House in Copenhagen, the company is composed of hand-picked dancers from all over the world. The repertoire spans from large stage productions at The Royal Danish Theatre to more intimate productions at smaller venues, and open-air events such as Copenhagen Summer Dance in the middle of the Copenhagen Harbour.

DANSK DANSETEATER SØGER PRAKTIKANT TIL KOMMUNIKATION, PR & SOCIALE MEDIER

Dansk Danseteater søger en dygtig og arbejdsom kommunikations-praktikant til at assistere med en bred vifte af PR-opgaver lige fra kommunikation på sociale medier til billethåndtering og kampagneplanlægning på vores forskellige kanaler.

DANSK DANSETEATER SØGER STUDENTERMEDHJÆLPER TIL PR & SOCIALE MEDIER

Dansk Danseteater søger en dygtig og effektiv PR & markedsføringsstuderende til at assistere med en bred vifte af spændende PR-opgaver lige fra sociale medier, videoproduktion/interviews til SoMe, billethåndtering, webredaktion, print/tryksager til kampagneplanlægning.

Dansk Danseteater henter ny forretningsfører med stor erfaring indenfor dansk kulturliv

Dansk Danseteaters nye forretningsfører kommer senest fra en stilling som COO i Copenhagen Fashion Week, og skal nu sammen med den kunstneriske leder styrke kompagniets kontinuerlige arbejde og overordnede mission om at udbrede kendskabet til den moderne dans og Dansk Danseteater.

17. september, 2020
Foto: Raphael Frisenvænge Solholm


Det bliver den 41-årige Trine Rindsig Laursen, der sætter sig i forretningsførerstolen for Dansk Danseteater med base i Operaen på Holmen. Trine Rindsig Laursen kommer senest fra en stilling som COO i Copenhagen Fashion Week, hvor hun har været ansat fra 2013-2020. Hun afløser nu Anne-Kari Ravn, som har valgt at gå på pension efter 12 år på posten som Dansk Danseteaters forretningsfører. 

 

Pontus Lidberg tiltræder International rådgivende komité om kunst og kunstig intelligens

Dansk Danseteaters kunstneriske leder Pontus Lidberg er tiltrådt i helt ny international komité, der gennem sit kunsteriske virke, skal være med til at sikre opmærksomhed omkring dilemmaerne og risici ved den menneskeskabte og menneskeliggjorte teknologi.

Af Carla Gianetti, 12. maj 2020

 

Ny sæson 2020/2021

Dansk Danseteater og Pontus Lidberg præsenterer en ny dansesæson, der blandt andet indholder Lidbergs internationale succesforestilling Sirene og en helt ny helaftensforestilling af den israelske koreograf-komet Roy Assaf samt spændende nationale og internationale turneer.

Af Carla Gianetti, 12. maj 2020


Dansk Danseteater søger ny forretningsfører med gode ledelseskompetencer og stort politisk netværk

7. maj 2020

Da Dansk Danseteaters nuværende forretningsfører har valgt at gå på pension, søger vi nu en ny forretningsfører med en stærk forretningsmæssig profil samt et omfattende personligt netværk inden for det politiske Danmark og de store fonde. Vi forventer, at vores nye forretningsfører har gode administrative og kommunikative evner og dokumenteret ledelseserfaring. Du vil som vores nye forretningsfører blive daglig leder af de ikke-kunstneriske funktioner og arbejder tæt sammen med kompagniets kunstneriske leder. 

 

STATUS PÅ COVID19 OG PUBLIKUMS SIKKERHED I NÆSTE SÆSON

Her kan du finde alt den info du behøver vdr. Covid19, forholdsregler, refusion af billetter mv.

Covid-19 pas
Medbring coronapas, ID og billet gerne printet ud. Alle personer over 15 år skal fremvise coronapas. Der er kun adgang med gyldigt coronapas, og det er ikke muligt at blive testet på stedet. Vi opfordrer til, at du downloader den nye app "Coronapas" på forhånd.

Alle personer over 12 år skal bære mundbind/visir, indtil man sidder på sin plads i salen.
Dette gælder alle arrangementer der foregår indendørs.

Interview med kunstneren Sergei Sviatchenko

Sergei Sviatchenko eksperimenterer med flere forskellige medier, kunstinstallationer og collager og er i dag anerkendt indenfor moderne kunst. Hans store interesse i mode afspejles ved at eksperimentere med farver og former på nyskabende måder, og er desuden flere gange blevet kåret som en af Danmarks mest velklædte mænd – senest i 2019 af Euroman. Vi har snakket med den dansk/ukrainske kunstner om samarbejdet med Dansk Danseteater i forbindelse med scenografi og kostumedesign til NATTERGALEN.

16. januar 2020

 

Sider