USA turne med Love Songs

 
Dansk Danseteater drager i marts 2013 på en tre ugers lang turné til USA, hvor kompagniet er inviteret til at gæstedanse på The Kennedy Center i Washington (1. og 2. marts), på The Joyce Theater i New York (11. – 13. marts) og på Tsai Performance Center i Bosten (16. – 17. marts).

Det amerikanske publikum vil blive præsenteret for Tim Rushtons succesforestilling Love Songs, der tog publikum og anmelderne med storm da forestillingen havde premiere på Det Kongelige Teater i 2011.

 

”Dansk Danseteater slog igennem i USA på Jacob’s Pillow I 2004. Vi glæder os meget til at komme tilbage til den amerikanske østkyst, hvor vi har et stort og entusiastisk publikum. Det er altid en fornøjelse at besøge USA” siger Tim Rushton.

 

Dansk Danseteater har gæstet USA seks gange, første gang i 2004 på Jacob’s Pillow, senest i 2010 hvor kompagniet gæstedansede i Boston. Efter den store USA turné tager Dans Danseteater til Budapest(3. april) og Beograd (6. april) 2013. Det danske publikum kan se frem til at Love Songs spiller på Det Kongelige Teater fra den 24. – 26. maj og i Århus Musikhus den 30. maj 2013. Dansk Danseteater har gæstedanset med Love Songs flere steder i verden bl.a. i Serbien, Ungarn, Kina, Sverige, Italien, Tyskland, Cypern og Israel.