STATUS PÅ COVID19 OG PUBLIKUMS SIKKERHED I NÆSTE SÆSON

Her kan du finde alt den info du behøver vdr. Covid19, forholdsregler, refusion af billetter mv.

Covid-19 pas
Medbring coronapas, ID og billet gerne printet ud. Alle personer over 15 år skal fremvise coronapas. Der er kun adgang med gyldigt coronapas, og det er ikke muligt at blive testet på stedet. Vi opfordrer til, at du downloader den nye app "Coronapas" på forhånd.

Alle personer over 12 år skal bære mundbind/visir, indtil man sidder på sin plads i salen.
Dette gælder alle arrangementer der foregår indendørs.

Informer dem, du skal i teatret med om vores retningslinjer


Smittestop app
Hent smittestop app'en. Vi anbefaler, at du downloader og aktiverer Smittestop app'en hvis du ikke allerede har den. Hent den på https://smittestop.dk/. Vi anbefaler publikum at komme i god tid, så vi undgår for lange køer op til forestillingsstart. 


Mundbind
Mundbind skal bæres på teatret indtil det øjeblik, hvor du sætter dig på dit sæde i teatersalen.


Generelle forholdsregler
Derudover iværksætter vi en række forholdsregler, som støtter op om de generelle anbefalinger vedr. hygiejne, fysisk afstand, mv. Myndighedernes anbefalinger opdateres løbende, og vi vil til enhver tid følge alle gældende regler og anbefalinger. Vi sørger selvfølgelig for grundig rengøring og adgang til håndsprit.


I tilfælde af sygdom

Det er vigtigt, at man bliver hjemme, hvis man føler sig syg eller har symptomer på sygdom. Det er derfor også muligt at få refunderet sine billetter, hvis man er syg eller af anden årsag ikke har lyst til at komme i teatret alligevel. Vi ombytter dine billetter op til en time inden forestillingsstart. Læs mere om det HER


Refusion af billetter
Såfremt publikummer har købt billet til en forestilling, der bliver aflyst grundet Covid19, vil vedkommende selvfølgelig få fuld refusion af billetkøbet. 


Uddybende info
Som gæst til Copenhagen Summer Dance, skal alle personer over 15 år fremvise coronapas eller negativ test. Man skal fremvise en negativ covid-19-test ved ankomst - enten digitalt eller på papir. Dokumentation skal indeholde navn, testtidspunkt og testresultat.

- Din covid-19-test skal maksimalt være 72 timer, og det gælder fra det tidspunkt, du fik taget testen på og altså ikke fra det tidspunkt, du har fået svar på din test. Her kan en PCR-test såvel som antigentest (hurtigtest) anvendes.-- Hvis du HAR været smittet og kan fremvise en positiv test, som er mellem 14 dage og 240 dage gammel, behøver du ikke at kunne fremvise en negativ covid-19-test.

-Gæster, der har modtaget første stik og kan fremvise dokumentation for, at der er gået minimum 14 dage, samt gæster der er fuldt vaccineret kan gå i teatret uden en negativ test.
-Du skal også fremvise enten sygesikringskort, kørekort, pas eller andet offentligt udstedt ID-kort sammen med dit coronapas (Ingen af ovenstående oplysninger vil blive gemt eller opbevaret efterfølgende).
-Er din test udløbet, eller har du glemt en test, finder du de nærmeste testcentre i Region Hovedstaden her
-Af hensyn til dine medpublikummer, og for at begrænse smitterisiko, henstiller vi til, at du bliver siddende på din plads under bifald og dermed undlader at rejse dig op.

 

Pas godt på jer selv og hinanden!

 

 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på: info@danskdanseteater.dk eller presse@danskdanseteater.dk