Sidste pust fra 'Stormen' - 18. og 19. marts kl.19.30

 
Dansk Danseteaters dansere forbereder sig nu på de to sidste opførelser af ’Stormen’ efter en helt og aldeles fremragende Danmarks-turné med mere end to måneders intens og inspirerende rejse rundt i landet.

Siden slutningen af januar har ’Stormen’ spillet for mere end 5500 vidt forskellige, nysgerrige og nærværende publikummer, der har taget varmt i mod forestillingen med forrygende bifald og rosende ord - lige fra Sønderborg til Hjørring, fra Esbjerg til Helsingør, og i 23 andre danske byer.

 

Også den lokale presse har taget vel imod ’Stormen’ i både øst og vest:

”Dansk Danseteater er flyvende i disse år. Og de udfolder koreografien med atmosfære og smukke billeder”, lyder det bl.a. fra Flensborg Avis, mens Frederiksborg Amts Avis slår fast, at ”danserne har fortællinger på hjertet!”

 

Har du endnu ikke fået billet, kan du stadig nå at opleve den todelte forestilling bestående af årets første urpremiere; drømmende ’Riverside’ til musik af Agnes Obel, samt det kraftfulde succesværk ’End of Loneliness’ til perkussionist Mathias Friis-Hansens pulserende trommerytmer.

Den vises nemlig i hhv. Slagelse og Rødovre 18. og 19. marts. Så allerede i aften kan du fange ’Stormen’ i Slagelse hos Vestsjællands Teaterkreds den 18. marts kl. 19.30 og den 19. marts vises forestillingen for allersidste gang i Rødovre på Kulturhuset Viften, også kl. 19.30.

 

Få billet her: danskdanseteater.dk/forestillinger/stormen

 

Undervejs har der også været tid til kortere ophold på skoler og gymnasier, hvor eleverne har fået indblik i de professionelle danseres arbejde under forskellige workshops. Danserne har instrueret i alt lige fra grundlæggende tillid, trin og bevægelser til uddrag af egentlige koreografier. ”Det har været simpelthen så fedt, vi har lært så meget og man kan mærke, de virkelig, virkelig gerne vil os”, fortæller bl.a. Natalie Jensen til TV2 Fyn, da hun som danseelev på Oure-skolerne fik prøvet på egen krop, hvordan man også kan arbejde med moderne dans.