Se uddrag fra ’Black Diamond’ til Dansens Dag den 29.april

 
Mulighed for gratis smagsprøve på 'Black Diamond' inkl. introduktion ved Tim Rushton på Vejle Musikteater.

Hvert år den 29. april bliver dansen fejret med Dansens dag i hele verden med gratis optrædener i byrummenes gader og stræder, i indkøbscentre, kantiner, teatre, skoler og meget mere. Dagen sætter spot på dansens universelle evne til at krydse alle politiske, kulturelle og etniske grænser og forene folk i fred og venskab gennem dansen som fælles sprog. I år deltager Dansk Danseteater i Dansens Dag i Vejle med uddrag af kompagniets næste store, internationale verdenspremiere, nemlig 'Black Diamond'. Her er alle nysgerrige meget velkomne til at kigge forbi til en ½ times gratis introduktion og nyde nogle eksklusive uddrag fra forestillingen opført live før premieren, samt få et sjældent indblik i dansernes dage i studiet via videoklip optaget under forberedelserne til premieren.

 

Programmet for Dansk Danseteater på Dansens Dag:


  • Koreograf og Kunstneriske leder Tim Rushton byder velkommen.
  • Ca. 15 minutters introduktion til ’Black Diamond’ med videoklip fra processen i studiet op til premieren. Her fortæller kompagniets professionelle dansere om deres arbejdsdag, og giver dermed et unikt blik ned i det kreative maskinrum bag skabelsen af en stor, ambitiøs danseforestilling.
  • Ca. 15 min live-uddrag fra Black Diamond
  • Endelig vises nogle af designeren Charlotte Østergaards skulpturelle kostumedesigns frem. 

 

Arrangementet er gratis, og uden tilmelding. Du skal såmænd bare dukke op på:

 

Vejle Musikteater, i ’Jacob Gade Salen’, Vedelsgade 25, Vejle.
Tirsdag den 29. april 2014 kl. 18:00                     

 

Selve ’Black Diamond’ har verdenspremiere på Vejle Musikteater den 1. og 2. maj, inden forestillingen vises på Det Kongelige Teater 9.-11.maj og derefter fortsætter til Kina, Thailand, Sydkorea, Polen, Tyskland, Australien, Norge m.fl.

 

Læs mere og find billetter under 'repertoire' her på siden.