Kom til fotoudstilling i Takkelloftets foyer

FOTOUDSTILLING – ARTIST IN DIALOGUE

1. november 2018
Af Lukas Hartvig-Møller

 

Fra d. 20.-28. januar 2018 udstiller danser og kunstfotograf Lukas-Hartvig Møller som en del af Dansk Danseteaters ARTIST IN DIALOGUE-koncept sine poetiske kunstfotografier i Takkelloftets foyer inspireret af arkitektur, optiske illusioner, portrætfotografi og kompagniets dansere. Gennem Lukas' værker får beskueren et indblik i Dansk Danseteaters magiske verden set gennem hans linse. Udstillingen byder på anderledes vinkler, portrætter og nonfigurative motiver. 


”Efter fire år som danser i Israel vendte jeg i juli 2016 atter hjem til Danmark. At komme hjem til København og min familie vækkede gamle minder om en tid som var og skabte samtidig en nysgerrighed efter at fange tiden og livet, som er nu. Min interesse for fotokunst stammer fra min farfar. Han var en vildt dygtig fotograf og efter at have arvet hans gamle kamera, blev jeg inspireret og ivrig efter at udforske hans gamle hobby. Begejstringen for fotografiet som medie er kun vokset de seneste år, hvor jeg lader mig inspirere af alt fra mennesker, arkitektur til optiske illusioner. Som fotograf forsøger jeg altid at indfange skjulte verdener og små øjeblikke i en stor verden.


Alle billederne afspejler min kærlighed til min nye familie hos Dansk Danseteater, og udstillingen kunne ikke have fundet sted uden dem. Tak til Dansk Danseteater og Tim Rushton for denne mulighed,” udtaler Lukas Hartvig-Møller.

 

Udstillingen er åben i hele Don’t Leave me Alone forestillingsperioden fra en time inden forestillingsstart. Gratis entré med billet til forestillingen.

 

LUKAS HARTVIG-MØLLER

Dansk. Født i 1993. Uddannet ved Den Kongelige Balletskole og Palucca Hochschule Für Tanz i Dresden. Praktikant hos Den Kongelige Ballet i to år. Dansede med Kamea Dance Company Israel under ledelse af Tamir Ginz fra 2013-16. Danser hos Dansk Danseteater siden juli 2016.