Dansk Danseteater søger nye dansere

Dansk Danseteater søger moderne dansere med stærk teknik samt erfaring med improvisation til sæsonen 18/19

Har du altid drømt om at blive en del af Dansk Danseteaters kompagni?

Så er muligheden der nu, da vi indkalder til audition med deadline for indsending af ansøgning d. 12. november 2017.

Som danser i Dansk Danseteater får du mulighed for at blive en del af et professionelt dansemiljø, arbejde med anerkendte koreografer fra hele verden og turnére både i Danmark og i udlandet. Du bliver en del af et ensemble med fast base i Operaen ved Det Kgl. Teater på Holmen.  Repertoiret spænder fra store sceneproduktioner på Det Kongelige Teater, over open-air begivenheder som Copenhagen Summer Dance til turnéer bredt nationalt og internationalt. 


Dansk Danseteaters audition er en lukket audition, hvilket vil sige, at den kun er åben for inviterede ansøgere! Alle profesionelle dansere kan ansøge om at blive indkaldt til audtion. Efter fristen for indsending udvælger kompagniets kunstneriske leder de dansere, som han ønsker at se til audition. Dem der bliver indkaldt vil få direkte besked. 

 

Dansk Danseteater søger moderne dansere med stærk teknik samt erfaring med improvisation til sæsonen 18/19. Dansk Danseteater vil i nærmeste fremtid få udpeget en ny kunstnerisk leder. Læs mere HER. Det forventes at den nuværende kunstneriske leder, Tim Rushton vil stå for audition for sæson 18/19.

 

Audition datoer: 12 -13 februar 2018

Audition er d. 12 februar med callback d. 13 februar 2018


Deadline for indsendelse af ansøgning: 12 november 2017

 

LÆS MERE HER