Dansk Danseteater søger kvindelige dansere (Lukket for tilmelding)

Dansk Danseteater søger nye kvindelige dansere til den kommende sæson 2020/21

18. dec. 2019


Har du altid drømt om at blive en del af Dansk Danseteaters kompagni?

Så er muligheden her nu! Kompagniet søger nemlig nye kvindelige dansere til sæson 2020/21.


Som danser i Dansk Danseteater får du mulighed for at blive en del af et professionelt dansemiljø, arbejde med anerkendte koreografer fra hele verden og turnére både i Danmark og i udlandet. Du bliver en del af et ensemble med fast base i Operaen ved Det Kgl. Teater på Holmen.

 

Dansk Danseteater er Danmarks største og mest prisbelønnede moderne dansekompagni, sammensat af håndplukkede dansere fra hele verden og repertoiret spænder fra store sceneproduktioner på Det Kongelige Teater, over open-air begivenheder som Copenhagen Summer Dance og Aarhus Summer Dance til turnéer bredt nationalt og internationalt.


I april 2018 blev den svenske koreograf, danser og filmskaber Pontus Lidberg udnævnt til kompagniets nye kunstneriske leder, og hans ønske er at videreføre Dansk Danseteaters vision om at forene de klassiske kunstarter med de moderne. 


Krav for at kunne deltage i audition for Dansk Danseteater er, at du er: 

- Kvinde

- Minimum 24 år ELLER har 3 års professionel danseerfaring


Dansk Danseteaters audition er en lukket audition, hvilket vil sige, at den kun er åben for inviterede ansøgere, der har indsendt ansøgning via vores ansøgningsformular her. (Lukket for tilmelding) 


Deadline for indsendelse af ansøgning: 15. januar, 2020


 I ansøgningen bedes du venligst vedhæfte:

- Curriculum Vitae

- Link til en kort video (YouTube, Vimeo, etc. max 2 minutter)

 


Efter fristen for indsending udvælger kompagniets kunstneriske leder de dansere, som han ønsker at se til audition. Bliver du udvalgt til at gå videre, sender vi dig en invitation pr. mail med mere information senest d. 1. februar

 

 Auditionen vil blive afholdt:

 

Søndag d. 1 marts, 2020 på Dansk Danseteater c/o Operaen, Ekvipagemestervej 10, Kbh. K Danmark