Dansk Danseteater optræder på Sadler's Wells i London

 
Kompagniet præsenterer en pas de deux på den anerkendte Sadler's Wells festival, hvorfra overskuddet fra balletdanseren Alina Cojocarus Galla-program går til 'Hospices of Hope' i Bukarest i Rumænien.

‘Lilac Wine’, en pas de deux fra forestillingen ‘Love Songs’

Siden urpremieren i maj 2011 har Dansk Danseteater opført Love Songs i forbindelse med ikke mindre end 56 forestillinger i ind- og udland. Et turnéprogram, der har omfattet: USA, Israel, Tyskland, Kina, Italien, Cypern, Ungarn, Serbien og nu altså også England.

 

Forestilingen eksperimenterer med og udforsker begrebet kærlighed. Dansk Danseteaters kunstneriske leder Tim Rushton har her skabt en moderne danseforestilling, der på en varm og vedkommende måde, beskriver individets livslange rejse i jagten på kærlighed. 

 

Dansk Danseteaters dansere Ana Sendas og Stefanos Bizas vil optræde i aftenens pas de deux kaldet 'Lilac Wine' efter komponisten James H. Sheltons Jazznummer. En pas de deux fra forestillingen 'Love Songs', der samlet kan opleves den 24-26 maj på Det Kgl. Teater med Caroline Henderson & liveband. Og ligeledes med livemusik den 30. maj i Aarhus musikhus.  

 

Alina Cojocaru opførte sin første galla 'Hospices of Hope' på Sadler's Wells festivalen i maj 2008, hvorfra overskuddet siden er gået til 'Hospices of Hope' i Bukarest i Rumænien.

 

Den 12. maj vil en række velestimerede kunstnere opføre koreografier, der både dækker klassiske værker, tillige med nye og mere sjældent opførte værker af bl.a. Marius Petipa, John Neumeier, Tim Rushton, Eric Gauthier og Johan Kobborg.

 

Vi håber publikum vil tage godt imod denne pas de deux ‘Lilac Wine’  – en hyldest til kærligheden og  livet!

 

Koreografi: Tim Rushton 

Båndet musik optaget af: Caroline Henderson, Nikolaj Hess, Nicolai Munch Hansen & Jacob Høyer.

Komponist: James H. Shelton © Warner Chappell Music Scandinavia AB

Dansere: Stefanos Bizas & Ana Sendas

Kostume design: Charlotte Østergaard

 

Læs mere her

 

Sadler's Wells

Rosebery Avenue, London, EC1R

12 May 2013 at 6:30 pm

Ticket office:0844 412 4300