Dansk Danseteater, Granhøj Dans & DonGnu i Japan-fremstød

 
I forbindelse med fejringen af 150 året for den diplomatiske forbindelse mellem Danmark og Japan er Dansk Danseteater med støtte fra Statens Kunstfond gået sammen med Granhøj Dans og DonGnu Physical Theatre om at realisere et internationalt fremstød på TPAM - Performing Arts Meeting i Yokohama - Asiens ældste messe for moderne performing arts.

"Vi ser meget frem til at være en del af den japanske scenekunstsatsning, fordi vi som kompagni lægger os fint op af den japanske smag for æstetik, design og minimalisme. Derudover har japanerne en stor tradition for dans som gør, at de er meget åbne overfor nye traditioner indenfor kunstarten. Det betyder, at vi står stærkt, når Dansk Danseteater sammen med Don Gru og Granhøj Dans præsenterer skandinavisk dans af international kaliber. Og vi håber selvfølgelig, at vi i fællesskab kan brande Danmark positivt i Japan," fortæller Business Manager Anne-Kari Ravn fra Dansk Danseteater 
  

 

Læs mere om de tre kompagnier her:
Dansk Danseteater
Granhøj Dans

DonGnu Physical Theatre


TPAM - Asiens ældste internationale platform for moderne scenekunst 
TPAM (Performing Arts Meeting in Yokohama) er Asiens ældste messe for moderne scenekunst og kan i år fejre 20 års jubilæum.  639 scenekunstprofessionelle deltog i TPAM sidste år herunder 183 personer fra 41 forskellige lande og 456 fra Japan.  


Info om de tre kompagniers præsentation på TPAM:

Sted: TPAM’s Exchange program på  BankART Studio NYK 2F
Datoer: Tirsdag d. 9. feb. kl  11:20 – 11:50
Onsdag d. 10. feb. kl  12:00 – 12:30