Nyheder

Dansk Danseteater henter ny forretningsfører med stor erfaring indenfor dansk kulturliv

Dansk Danseteaters nye forretningsfører kommer senest fra en stilling som COO i Copenhagen Fashion Week, og skal nu sammen med den kunstneriske leder styrke kompagniets kontinuerlige arbejde og overordnede mission om at udbrede kendskabet til den moderne dans og Dansk Danseteater.

17. september, 2020
Foto: Raphael Frisenvænge Solholm


Det bliver den 41-årige Trine Rindsig Laursen, der sætter sig i forretningsførerstolen for Dansk Danseteater med base i Operaen på Holmen. Trine Rindsig Laursen kommer senest fra en stilling som COO i Copenhagen Fashion Week, hvor hun har været ansat fra 2013-2020. Hun afløser nu Anne-Kari Ravn, som har valgt at gå på pension efter 12 år på posten som Dansk Danseteaters forretningsfører. 

 

Pontus Lidberg tiltræder International rådgivende komité om kunst og kunstig intelligens

Dansk Danseteaters kunstneriske leder Pontus Lidberg er tiltrådt i helt ny international komité, der gennem sit kunsteriske virke, skal være med til at sikre opmærksomhed omkring dilemmaerne og risici ved den menneskeskabte og menneskeliggjorte teknologi.

Af Carla Gianetti, 12. maj 2020

 

Ny sæson 2020/2021

Dansk Danseteater og Pontus Lidberg præsenterer en ny dansesæson, der blandt andet indholder Lidbergs internationale succesforestilling Sirene og en helt ny helaftensforestilling af den israelske koreograf-komet Roy Assaf samt spændende nationale og internationale turneer.

Af Carla Gianetti, 12. maj 2020


Dansk Danseteater søger ny forretningsfører med gode ledelseskompetencer og stort politisk netværk

7. maj 2020

Da Dansk Danseteaters nuværende forretningsfører har valgt at gå på pension, søger vi nu en ny forretningsfører med en stærk forretningsmæssig profil samt et omfattende personligt netværk inden for det politiske Danmark og de store fonde. Vi forventer, at vores nye forretningsfører har gode administrative og kommunikative evner og dokumenteret ledelseserfaring. Du vil som vores nye forretningsfører blive daglig leder af de ikke-kunstneriske funktioner og arbejder tæt sammen med kompagniets kunstneriske leder. 

 

STATUS PÅ COVID19 OG PUBLIKUMS SIKKERHED I NÆSTE SÆSON

Vi er rigtig kede af at skulle meddele, at alle forestillinger er enten udskudt eller aflyst til og med 5. april 2021 grundet COVID19-restriktionerne. Vi holder jer orienteret og opdateret på www.danskdanseteater.dk og via vores sociale platforme, og melder ud så snart vi har nye danske premieredatoer.

Billetter og refusion ved billetkøb

Alle købte billetter til udskudte eller aflyste forestillinger refunderes via Det Kgl. Teaters billetservice samt billetten.dk. Alle, der har købt billet vil få direkte besked herom.
Når vi igen åbner teatret for publikum, vil vi iværksætte en række forholdsregler, som støtter op om de generelle anbefalinger vedr. hygiejne, fysisk afstand, mv. 

Interview med kunstneren Sergei Sviatchenko

Sergei Sviatchenko eksperimenterer med flere forskellige medier, kunstinstallationer og collager og er i dag anerkendt indenfor moderne kunst. Hans store interesse i mode afspejles ved at eksperimentere med farver og former på nyskabende måder, og er desuden flere gange blevet kåret som en af Danmarks mest velklædte mænd – senest i 2019 af Euroman. Vi har snakket med den dansk/ukrainske kunstner om samarbejdet med Dansk Danseteater i forbindelse med scenografi og kostumedesign til NATTERGALEN.

Af Carla Gianetti, 16. januar 2020

 

Dansk Danseteater søger kvindelige dansere (Lukket for tilmelding)

Dansk Danseteater søger nye kvindelige dansere til den kommende sæson 2020/21

18. dec. 2019


Har du altid drømt om at blive en del af Dansk Danseteaters kompagni?

Så er muligheden her nu! Kompagniet søger nemlig nye kvindelige dansere til sæson 2020/21.


Som danser i Dansk Danseteater får du mulighed for at blive en del af et professionelt dansemiljø, arbejde med anerkendte koreografer fra hele verden og turnére både i Danmark og i udlandet. Du bliver en del af et ensemble med fast base i Operaen ved Det Kgl. Teater på Holmen.

 

Maxim-Jo Beck McGosh modtager prestigefyldt rejse- og uddannelseslegat

Maxim-Jo Beck McGosh modtog torsdag aften endnu en gang Balletmester Albert Gaubiers og Poul Waldorfs Fonds rejse- og uddannelseslegat.

 

27. sep. 2019 
af Carla Rafaella Gianetti

 

Dansk Danseteaters danser Maxim-Jo Beck McGosh fik torsdag aften overrakt det prestigefulde rejse- og uddannelseslegat fra Balletmester Albert Gaubiers og Poul Waldorfs Fond. Stipendiet uddeles hvert år til danske, ungarske og israelske dansere, som en anerkendelse af deres kunstneriske virke.

 

Nye bestyrelsesmedlemmer til Dansk Danseteater

Kulturministeriet udpeger to nye medlemmer til Dansk Danseteaters bestyrelse.

12. jun. 2019

 

Kulturministeriet har udpeget to nye medlemmer til Dansk Danseteaters bestyrelse: Kurt Helles Bardeleben og Lars Bredo Rahbek.

Kurt Helles Bardeleben er advokat og partner i DLA Piper med møderet for højesteret, hvor han primært beskæftiger sig med transaktioner og voldsafgifter mellem det private og det offentlige.

 

Lars Bredo Rahbek har en baggrund som filmproducer og har tidligere været ansat ved Nimbus Film som filmproducer, som fiktionschef i DR og er nu produktionschef i SF Studios Danmark.


Sider