TWO LIONS AND A CASTLE

TWO LIONS AND A CASTLE

12. jan - 6. juni 2021

-Helaftens danseforestilling af den israelske koreograf-komet Roy Assaf

Forestillingen er den israelske koreograf Roy Assafs første helaftensforestilling i Danmark, men han har tidligere bl.a. opført ’The Hill’ på Copenhagen Summer Dance. Roy Assafs værker tager ofte udgangspunkt i vores menneskelige relationer, nærvær og indre kampe. Udtrykket er i sig selv interessant, og veksler mellem et både enkelt og komplekst trinsprog.

 

De fængende kompositioner, det stærke fysiske udtryk og hans naturlige indlevelse har alt sammen gjort ham til en af Israels mest efterspurgte koreografer. Roy Assaf beskriver selv dansen som et ’filter’ for hans egen indre verden. En indsigt i vores almene livsvilkår, der ofte vækker genklang i os på en gribende måde.

 

KUNSTNERISK HOLD
Koreografi: Roy Assaf
Dansere: Dansk Danseteater
Koreografisk assistance: Ariel Freedman
Lysdesign: Raphael Frisenvænge Solholm


NB
Dansk Danseteaters forestillinger og publikums sikkerhed

Når vi igen åbner teatret for publikum, vil vi iværksætte en række forholdsregler, som støtter op om de generelle anbefalinger vedr. hygiejne, fysisk afstand, mv. Myndighedernes anbefalinger opdateres løbende, og vi vil til enhver tid følge alle gældende regler og anbefalinger. Hvis det mod alle forventninger skulle ske, at vi ikke kan gennemføre forestillinger, vil alle publikummer med billet kunne få pengene retur.  Man kan derfor roligt købe billetter til den kommende sæson.

 

Pas godt på jer selv og hinanden - vi glæder os til at se jer efter sommerferien!

 
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på: info@danskdanseteater.dk eller presse@danskdanseteater.dk 

Sted & tider: 

Takkelloftet / Kgl. Teater
Kl 17:00 eller 20:00

ca. 1 time
210,-