SIRENE - streaming

SIRENE - streaming

23. April - 4. Maj 2021 kl 20:00
Foto: Paul Kolnik 

Vi er super glade for at kunne præsentere en LIVE streaming af SIRENE, der finder sted d. 23. april kl 20:00. Her vil du få mulighed for at opleve danserne helt tæt på i et filmisk univers hjemme fra din stue. Den 3. og 4. maj viser vi en båndet filmversion af Sirene med gæsteoptrædener af Pontus Lidberg og Sarawanee Tanatanit. Det er en unik mulighed for at se, Pontus og Sarawanee genforenet på scenen. Linket vil være tilgængelig i 24 timer. 

 

Både Live streamingen og den optagede filmversion koster kun 50,-

Sirene er inspireret af de græske mytologiske væsener, der med sang lokker sømænd til at kaste sig i havet. Kun Ulysses formår i følge myten at modstå og overleve Sirenerne ved at give sin besætning voks i ørene og binde sig selv til masten på sit skib.
 

Værket genfortæller ikke myten, men tager afsæt i de psykologiske temaer om ensomhed og længsler, der ikke bliver indfriet og bliver drivkraft og kilden til kreativitet. Forestillingen er blevet fint modtaget af både anmeldere og publikum verden over, og nu er tiden kommet til en dansk opsætning - som også mange danske publikummer har efterlyst.

 

SIRENE har blandt andet modtaget Villanueva-prisen for bedste udenlandske forestilling i Havanna 2018 og har tidligere turneret til New York, Baku, Rom, Athen, Biarrtz, Tyskland og Stockholm. 

 

Q & A med Pontus Lidberg og danser Lukas Hartvig-Møller d. 23. april
Inden forestillingen vil der være en Pre talk / introduktion kl 19:45
Efter forestilligen vil der være en after talk (Q & A) med publikum hjemme i stuen. Publikum er velkomne til at stille spørgsmål til koreografen Pontus Lidberg om arbejdet og skabelsen af Sirene. 

 
KUNSTNERISK HOLD
Koreografi: Pontus Lidberg
Dansere (Live stream): Jessica Lyall, Lucas Threefoot, Stefanos Bizas, Lukas Hartvig-Møller, Edward Pearce, Bradley Waller, Julien Guillemard,
Dansere (3. og 4. Maj): Sarawanee Tanatanit, Pontus Lidberg, Stefanos Bizas, Lukas Hartvig-Møller, Edward Pearce, Bradley Waller, Julien Guillemard.

Dramaturg: Adrian Guo Silver
Kostumer: Karen Young 
Music: Stefan Levin, Franz Schubert
Lysdesign: Raphael Frisenvænge Solholm
Projektioner: Jason Carpenter

SIRENE er co-produceret af Dansk Danseteater, Festival Oriente-Occidente og the Stavros Niarchos Foundation Cultural Center, som har bidraget med betydelig støtte gennem Stavros Niarchos Foundation.
 
Tak for generøs støtte til:
Rockefeller Brothers Fund, SHS Foundation, the Barbro Osher Pro Suecia Foundation, the Evelyn Sharp Foundation, Trust for Mutual Understanding, Vineyard Arts Project,  Mid Atlantic Arts Foundation gennem USArtists International i partnerskab med the National Endowment for the Arts, the Andrew W. Mellon Foundation og the Howard Gilman Foundation samt tak til generøse privatdonationer. Musikken er støttet af the Charles and Joan Gross Family Foundation. 
 

PRAKTISK INFO / STREAMINGEN
Du vil på den dag du skal se forestillingen modtage et link og kodeord til din oplevelse på den emailadresse du har oplyst. (bemærk mailen kan lande i spamfilteret).

 

Du kan logge på fra 15 minutter inden forestillingens start.


Vi anbefaler, at du senest er logget ind 5 minutter i forestillingens start, så du ikke går glip af vigtig information.


Når du skal opleve Sireneanbefaler vi følgende for den bedste oplevelse:

-Computer med strøm
-Høretelefoner
-Godt internet, gerne med kabel hvis muligt

 

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på: info@danskdanseteater.dk eller presse@danskdanseteater.dk  

 
Sted & tider: 

Streaming
23. april kl 20:00 (Live streaming)
3. maj kl 20:00 (optaget version)
4. maj kl 20:00 (optaget version)

1 time
50,-