SIRENE - PÅ DK-TURNÉ

SIRENE - PÅ DK-TURNÉ

28. okt. - 17. juni 2021


SIRENE er inspireret af de græske mytologiske væsener, der med sang lokker sømænd til at kaste sig i havet. Kun Ulysses formår i følge myten at modstå og overleve Sirenerne ved at give sin besætning voks i ørene og binde sig selv til masten på sit skib.


Værket genfortæller ikke myten, men tager afsæt i de psykologiske temaer om ensomhed og længsler, der ikke bliver indfriet og bliver drivkraft og kilden til kreativitet. Forestillingen er blevet fint modtaget af både anmeldere og publikum verden over, og nu er tiden kommet til en dansk opsætning - som også mange danske publikummer har efterlyst.

 

SIREN har blandt andet modtaget Villanueva-prisen for bedste udenlandske forestilling i Havanna 2018 og har tidligere turneret til New York, Baku, Rom, Athen, Biarrtz, Tyskland og Stockholm.

 

KØB BILLET
Køb billet via nedenstående links til de enkelte turnésteder: 

28. okt. 2020, SLAGELSE
23.-30. April 2021, 
KØBENHAVN
17. juni 2021, RANDERS 
10. juni 2021, VEJLE

 

 

KUNSTNERISK HOLD
Koreografi: 
Pontus Lidberg
Dramaturg: Adrian Guo Silver
Kostumer: Karen Young 
Music: 
Stefan Levin, Franz Schubert
Lysdesign: Raphael Frisenvænge Solholm
Projektioner: Jason Carpenter

SIRENE er co-produceret af Dansk Danseteater, Festival Oriente-Occidente og the Stavros Niarchos Foundation Cultural Center, som har bidraget med betydelig støtte gennem Stavros Niarchos Foundation.
 
Tak for generøs støtte til:
Rockefeller Brothers Fund, SHS Foundation, the Barbro Osher Pro Suecia Foundation, the Evelyn Sharp Foundation, Trust for Mutual Understanding, Vineyard Arts Project,  Mid Atlantic Arts Foundation gennem USArtists International i partnerskab med the National Endowment for the Arts, the Andrew W. Mellon Foundation og the Howard Gilman Foundation samt tak til generøse privatdonationer. Musikken er støttet af the Charles and Joan Gross Family Foundation.