SIRENE

SIRENE

14. februar

CO-PRODUCTION Dansk Danseteater, Pontus Lidberg Dance, Festival Oriente Occidente, Stavros Niarchos Foundation Cultural Center nu på stor dansefestival i Rom.

 

SIRENE er et nyt danseværk koreograferet af Pontus Lidberg som havde premiere i efteråret 2018 og nu også kommer til Rom.

 

Den svenske koreograf og kunstner Pontus Lidberg er kendt for sine poetiske og elektriske multimedieværker, der trækker på både dansens og filmens universer. Hans seneste produktion "Sirene", der premierede på Festival Oriente Occidente i Italien, august 2018, kommer nu til Rom i forbindelse med festivalen Equilibrio Festival 2019. Festivalen har i år undertitlen Aurora Boreale (Nordlys) som i år er dedikeret de nordiske lande. Dansk Danseteater har i den forbindelse fået æren af at være det dansekompagni, der skal repræsenterer Danmark.


Forestillingen SIRENE er inspireret af Homer's epos Odysséen og portrætterer det moderne menneskes parforholds-vanskeligheder i et samfund præget af den teknologiske udvikling og forandring.   


Credits:

Koreograf: Pontus Lidberg
Dansere: Pontus Lidberg, Dance (Sarawanee Tanatanit, Nathanael Marie, David Lagerqvist, Danish Dance Theatre (Lucas Threefoot, Stefanos Bizas, Joe George)
Kostumer: Karen Young
Musik: Stefan levin
Prøveleder: Ola Beccau 
Lysdesigner: Raphael F. Solholm 

 

 

Sted & tider: 

Rom, Italien

Auditorio Parco della Musica

14. februar 2019 kl. 21.00

 

-