NORDIC SUMMER DANCE

NORDIC SUMMER DANCE

14.-15. AUGUST kl 19:00

- Dans i verdensklasse under åben himmel
14. & 15. august 2018 VITABERGSPARKEN


Dansk Danseteater har de seneste år arbejdet på at videreudvike det populære sommerevent Copenhagen Summer Dance. Det har betydet at Dansk Danseteater siden 2012 har taget repertoiret fra Copenhagen Summer Dance med til resten af Norden – startende med festivaler i Sverige og Finland. Igen år danser vi i Vitabergsparken i Stockholm.  

 

Under sommerhimmelen kan publikum igen år opleve noget af det bedste indenfor moderne dans og ballet kurateret af Dansk Danseteaters nye kunstneriske leder Pontus Lidberg. Årets program byder bl.a. besøg fra New York af balletstjernen Alban Lendorf fra American Ballet Theatre og Den Kgl. Ballet, to værker med det anerkendte cubanske kompagni Acosta Danza af Pontus Lidberg og den flamsk/marokkanske mesterkoreograf Sidi Larbi, mens koreografen Marcos Morau viser uddrag fra det anmelderroste værk ”Vals”. Til slut viser koreograf Stephen Shropshire den smukke trio Lamento Della Ninfa (Nymfens klagesang) til Ane Bruns musik.  

 

Om Nordic Summer Dance:
Parkteatern i Vitabergparken har plads til 3.000 tilskuere og har i 75 år hyldet sommeren med gratis teater, musik og dans. Stockholms Stadsteaters "Park Teatern" rykker hver sensommer ud i det fri. Dans i Vitabergparken er et folkeligt arrangement med et bredt og elsket program. Det er derfor med stor glæde at Dansk Danseteater igen i år har takket ja til at medvirke i denne velestimerede Stockholmske kulturbegivenhed.

Der er gratis adgang til alle forestillingerne. 

Koreografer: Dansk Danseteaters kunstneriske leder Pontus Lidberg, Sidi Larbi Cherkaoui, Marcos Morau, Stephen Shropshire m.fl.  
Kompagnier: Dansk Danseteater, Acosta Danza m.fl. 
Dansere: Dansk Danseteaters 14 dansere, 6 dansere fra Acosta Danza m.fl. 
Musik: Debüssy, Brouwer, Levin, DJ Turkman Souljah, Ane Brun m.fl.
Pris: Forestillingen er gratis

Sted & tider: 

NORDIC SUMMER DANCE
14. & 15. august 2018 kl 19
VITABERGSPARKEN

1 time
Gratis