NORDIC SUMMER DANCE I VITABERGPARKEN 2015

NORDIC SUMMER DANCE I VITABERGPARKEN 2015

moderne dans, dansk danseteater, ballet, kunst, moderne kunst, klassisk musik
Foto: Ricardo Sousa 

Nordic Summer Dance byder på en kunstnerisk – og gratis – oplevelse i verdensklasse 

 

Dansk Danseteater har gennem de seneste år taget næste skridt i videreudviklingen af den populære Copenhagen Summer Dance. Det har betydet at Dansk Danseteater siden 2012 har taget repertoiret fra Copenhagen Summer Dance med til resten af Norden – startende med festivaler i Sverige og Finland. I år danser vi i Vitabergsparken i Stockholm.  

 

Parkteatern i Vitabergparken har plads til 3.000 tilskuere og har i 72 år hyldet sommeren med gratis teater, musik og dans. Stockholms Stadsteaters "Park Teatern" rykker hver sensommer ud i det fri. Dans i Vitabergparken er et folkeligt arrangement med et bredt og elsket program. Det er derfor med stor glæde at Dansk Danseteater igen i år har takket ja til at medvirke i denne velestimerede Stockholmske kulturbegivenhed.

 

Dansk Danseteater gæster Vitabergsparken med et program, der bl.a. indeholder Alessandro Sousa Pereiras ene halvdel af forestillingen Carmina Burana, som har turnéret rundt i hele Danmark med stor succes samt et uddrag fra Dansk Danseteaters kommende store satsning Stravinskijs Ildfuglen med koreografi af Tim Rushton. 

 

 

Koncept & Koreografi: Tim Rushton, Alessandro Sousa Pereira
Musik: Carl Orff, Trentemøller
Medvirkende: Dansk Danseteater's dansere 
Lysdesign: Jacob Bjerregaard
Kostumedesign: Charlotte Østergaard & åsa Gjersted 

Sted & tider: 

Nordic Summer Dance
Vitabergsparken, Stockholm, Sverige
21. & 22. august 

45 min.
GRATIS