IN MOTION - TIVOLI

IN MOTION - TIVOLI

25.-28. august 2021

Dansk Danseteater gæster igen i år Tivolis In Motion festival. Festivalen består af et udvalg af værker fra førende koreografer og kompagnier, og er en fantastisk mulighed for at opleve et bredt udpluk af dans i historiske rammer, når fem forskellige forestillinger indtager Pantomimeteatrets scene fra d. 25.-28. august.

 

Dansk Danseteater præsenterer det nyeste værk af Pontus Lidberg, med musik af den elektroniske Københavnerduo Den Sorte Skole, inspireret af de brølende 20’eres eufori og livsglæde i kølvandet på et år med global usikkerhed, frygt og isolation.  Derudover kan man opleve Uppercut Danseteaters højenergiske værk Benched.


Kammerballetten præsenterer en smuk kombination af klassisk kammermusik og nykoreograferet ballet med dansere fra Den Kongelige Ballet, internationale gæster og musikerne i Trio Vitruvi Desuden gæster Selene Muñoz In Motion med et nyskabende værk der blander Flamenco, Tango og Chanson Française 


Sidst men ikke mindst vil deltagerne i koreografi-konkurrencen Copenhagen Made fremføre deres værker i løbet af festivalen.  


Der er gratis adgang til forestillingerne ved køb af entrébillet til Tivoli.  


Se det fulde program HER


Sted & tider: 

25.-28. august 2021

Pantomimeteatret, Tivoli

Gratis adgang ved køb af entrébillet til Tivoli

kl 21:00
Gratis (med entré til Tivoli)