Moesgaard Summer Dance 2017

Moesgaard Summer Dance 2017

dansk_danseteater_moesgaard_summer_dance
Foto: Ricardo Sousa 

 - Dans i verdensklasse under åben himmel

NB Denne side er fra 2017, så hvis du ønsker at læse om Aarhus Summer Dance 2018, så klik HER


Dansk Danseteater har den glæde at indlede et unikt samarbejde med Moesgaard Museum, hvor kompagniet i forbindelse med 4 gratis open air forestillinger i perioden 19.-20. august præsenterer et medley af højdepunkterne fra sæsonens forestillinger, koreograferet af kunstnerisk leder Tim Rushton (MBE), Stephen Shropshire (USA) og Marcos Moreau (Spanien). 

 

Moesgaard Summer Dance byder på uddrag af koreografier fra tre af den internationale dansescenes mest eftertragtede trinmagere. Fælles for alle tre er, at de repræsenterer kunstnerisk kvalitet, ekstraordinære oplevelser og et forfriskende fysisk trinsprog.

 

Der er gratis adgang til denne forestilling. 
 

Programmet til Moesgaard Summer Dance 2017:

  • Uddrag fra det Reumert-vindende værk ’Kridt’ samt et par helt nye værk, koreograferet af Dansk Danseteaters kunstneriske leder Tim Rushton.
  • Uddrag fra ’Knot’ koreograferet af Stephen Shropshire (USA). 
  • Uddrag af 'Vals', koreograferet af Marcos Morau (Spanien). 
  • Livemusik af Mathias Reumert.
  • 'Lamento della Ninfa' (Nymfens klagesang) af Stephen Shropshire 


Arkitektur i skøn natur

Publikum bliver seatet oven på taget af Moesgaard Museums nye udstillingsbygning, der er tegnet af Henning Larsen Architects i samarbejde med landskabsarkitekt Kirstine Jensens tegnestue. Her kan publikum både nyde udsigten til de grønne bakker, dansen og musikken. Det skrå, græsbelagte tag egner sig godt som publikumsopbygning pga. den skrå hældning, og publikum er velkommen til at medbringe tæpper og puder til at sidde på.  


Mad & drikke
I tilfælde af sult og tørst holder Moesgaards hyggelige café åbent før, under og efter forestillingen og tilbyder kolde og varme drikke og lette nordiske anretninger. Caféen har også friskbrygget kaffe, te og hjemmebagt brød og kager fra egen bager. Publikum er også velkommen til at medbringe egen picnickurv.


I tilfælde af regn:
Hvis der kommer regn umiddelbart før eller under forestillingen, kan vi blive nødsaget til at aflyse, da dansevinyl bliver meget farligt at danse på, når det bliver vådt. Vi holder jer orienteret her på Dansk Danseteaters hjemmeside, på facebook og på Moesgaards digitale platforme.


FAKTA
KOREOGRAFI
: Tim Rushton, Stephen Shropshire & Marcos Morau

MUSIK: Tjakovskij, Strauss, Peteris Vasks

LIVE MUSIK: Mathias Reumert

VARIGHED: Ca. 60 minutter

DANSERE: Dansk Danseteaters internationale dansere

SCENOGRAFI: Johan Kølkjær og Tim Rushton
PRIS: Forestillingen er gratis, og man behøver ikke billet til museet for at se forestillingen. 

Sted & tider: 

Moesgaard Summer Dance

Moesgaard Museum, Århus

19.-20. august 2017

60 min
Gratis