LIVE STREAMED DANSEPREMIERE (AFLYST)

LIVE STREAMED DANSEPREMIERE (AFLYST)

12. JANUAR kl 20:00
Foto: Bradley Waller 

LIVE streaming af Two Lions and a Castle er aflyst grundet de nye restriktioner

En håndfuld skæve eksistenser, en desperat havfrue, kvinder i slow motion galop, skøre sange og spanske rytmer. Oplev Dansk Danseteaters verdenspremiere på Two Lions and a Castle som LIVE streaming hjemme fra din egen stue. Kun tilgængelig denne ene aften med begrænset kapacitet.


LIVE streaming i egen dagligstue
Verden har forandret sig, og derfor ønsker Dansk Danseteater at satse endnu mere på filmproduktion og live streaming. Vi er derfor spændte på at invitere publikum ind til en ny digital LIVE streaming oplevelse, hvor både nye og eksisterende publikummer kan få glæde af en danseoplevelse derhjemmefra.

Groteske karakterer på scenen
Two Lions and a Castle er skabt af den både virtuose og charmerende israelske koreograf Roy Assaf, som er en absolut mester i at forene det vanvittige med det alvorlige. I Two Lions and a Castle møder vi en række vidt forskellige skøre skæbner, og snart tegner der sig et potpourri af små satiriske nedslag, der bl.a. er inspireret af Assafs personlige oplevelse af Danmark og danskhed. Forestillingen bliver en uimodståelig sammenblanding af underholdning, fantasifulde trin og spændende koreografi.


Israel som nøgle til forståelse  
Roy Assaf har tidligere skabt værker for nogle af de mest indflydelsesrige spillesteder i verden, bl.a. Batsheva Dance Company i Tel Aviv og Baryshnikov Arts Center i New York. Hans forestillinger har et stærkt teatralsk præg, et effektfuldt fysisk udtryk og en naturlig indlevelse, hvilket alt sammen har gjort ham til en af Israels mest efterspurgte koreografer. Netop hans israelske baggrund er en nøgle til forståelse af ham som koreograf. Israel er et af de førende lande indenfor moderne dans, som i 1990’erne blomstrede, ikke mindst takket være internationalt kendte koreografer som Ohad Naharin, der udviklede bevægelsessproget Gaga, tillige med Itzik Galili og Rami Be’er. Senere fulgte Roy Assaf og dansen i Israel og er i dag verdenskendt for at være både umiddelbar, fysisk perfektioneret, modig, sensuel og suggestiv. Adjektiver som også kommer til udtryk i Roy Assafs værker.


Praktisk info
Når du køber en billet, så vil du modtage et direkte link til LIVE streamingen dagen inden premieren d. 12. januar. Linket vil blive sendt til din mailadresse. 
Det eneste det kræver er adgang til internet samt en computer, i-pad eller laptop. 

 

 

KUNSTNERISK HOLD

Koreografi: Roy Assaf
Dansere: Dansk Danseteater
Koreografisk assistance: : Avshalom Latucha and Ariel Cecelia Freedman
Lysdesign: Raphael Frisenvænge Solholm
Kostumedesign: Roy Assaf
Lyddesign: Mikkel Larsen
Skrædder: Maria Ipsen
Film teaser: Omid Zarei

Sted & tider: 

LIVE STREAMING (AFLYST)
12. januar kl 20:00

50,- (eks. gebyr)