De syv dødssynder

De syv dødssynder

15. Maj - 5. Juni, 2022

Covid-19 pas og mundbind
Det er ikke længere nødvendigt at vise Coronapas eller bære mundbind.


Smittestop app
Hent smittestop app'en. Vi anbefaler, at du downloader og aktiverer Smittestop app'en hvis du ikke allerede har den. Hent den på https://smittestop.dk/. Vi anbefaler publikum at komme i god tid, så vi undgår for lange køer op til forestillingsstart. 

 

Generelle forholdsregler
Derudover iværksætter vi en række forholdsregler, som støtter op om de generelle anbefalinger vedr. hygiejne, fysisk afstand, mv. Myndighedernes anbefalinger opdateres løbende, og vi vil til enhver tid følge alle gældende regler og anbefalinger. Vi sørger selvfølgelig for grundig rengøring og adgang til håndsprit.


I tilfælde af sygdom

Det er vigtigt, at man bliver hjemme, hvis man føler sig syg eller har symptomer på sygdom. Det er derfor også muligt at få refunderet sine billetter, hvis man er syg eller af anden årsag ikke har lyst til at komme i teatret alligevel. Vi ombytter dine billetter op til en time inden forestillingsstart. Læs mere om det HER

 

Refusion af billetter
Såfremt publikummer har købt billet til en forestilling, der bliver aflyst grundet Covid19, vil vedkommende selvfølgelig få fuld refusion af billetkøbet. 

De syv dødssynder


Ballet Chanté af Kurt Weill og Bertolt Brecht 

 

Digteren Brecht og komponisten Weills samfundssatiriske mesterværk De syv dødssynder forener sang, dans og teaterkunst med toner fra Det Kongelige Kapel. Værket opføres på Operaens Store Scene, hvor Dansk Danseteater og Den Kongelige Opera deler scene med kunstneren Nanna Øland Fabricius aka Oh Land.


Forestillingen er en mise-en-scène af Patrick Kinmonth & Pontus Lidberg om grådighed, vrede, nydelsessyge og misundelse til Weills allersmukkeste musik. De Syv Dødssynder er frugten af det stormfulde og epokegørende samarbejde mellem Weill og Brecht i 1920’erne og 1930’erne, hvor teaterkunsten blomstrede i Berlin. I denne satiriske nytolkning forenes Weills musik med ny koreografi af Pontus Lidberg samt iscenesættelse og scenedesign af Patrick Kinmonth.

 
Forestillingen vises sammen med Louise Alenius’ verdenspremiere, Manualen. Manualen synges på dansk, og De syv dødssynder synges på tysk med danske overtekster. 

 

InstruktionPatrick Kinmonth 
KoreografiPontus Lidberg 
DansereDansk Danseteater 
DirigentRobert Houssart  
ScenografiPatrick Kinmonth 
KostumedesignPatrick Kinmonth 
LysdesignMathias Hersland 

Sted & tider: 

15. maj-4. juni 2022

Operaen, Store Scene