DK / EN

DK / EN

Forestilling

COPENHAGEN SUMMER DANCE

7.-10. JULI 2022 · OFELIA PLADS, KØBENHAVN

Køb billet

Moderne dans i verdensklasse på spidsen af Ofelia Plads

Dansk Danseteater glæder sig til igen i år at byde velkommen til Copenhagen Summer Dance – en af Københavns helt store sommertraditioner på Ofelia Plads. Programmet bliver igen i år spækket med dans i verdensklasse og nye spændende initiativer. Copenhagen Summer Dance er Danmarks største dansefestival indenfor samtidsdans, hvor Dansk Danseteater og forskellige udenlandske gæster og kompagnier danser under åben himmel med udsigt over Øresund og havnens bølgeskvulp.

Årets program byder på besøg fra de verdensberømte dansere fra Miami City Ballet i et nyt værk af Dansk Danseteaters kunstneriske leder Pontus Lidberg, fornemt besøg af Skånes Dansteater i en koreografi af den italienske koreograf Fabio Liberti, og sidst, men ikke mindst, præsenterer den norske mesterkoreograf Ina Christel Johannessen værket The Hollow Men’ inspireret af digtet af T. S. Eliot med Dansk Danseteaters dansere. Til slut kan man som noget helt nyt opleve to open-air filmvisninger med fokus på “Dans på film” kurateret af Maia Sørensen og vores kunstneriske leder Pontus Lidberg. Filmvisningerne er gratis og finder sted efter forestillingen fredag og lørdag.

CREDITS OG INFORMATIONER

KOMPAGNIER Dansere fra Miami City Ballet, Dansk Danseteater, Skånes Dansteater
“New work” by Pontus Lidberg.
VÆRKER Don’t, Kiss .Skånes, The Hollow Men og et nyt værk af Pontus Lidberg præsenteret af Miami Chamber Music Society med tilladelse af Miami City Ballet.
KOREOGRAFER Pontus Lidberg, Ina Christel Johannessen, Fabio Liberti
KOREOGRAFIASSISTENT til Fabio Liberti Jernej Bizjak
MUSIK Philip Glass, Per-Henrik Mäenpää, Tommy Jansen
LYSDESIGN Andreas Buhl
KOSTUMEDESIGN Bregje Van Balen, Jernej Bizjak, Fabio Liberti, Andrea Spiridonakou
SKRÆDDER Maria Ipsen
STØTTET AF Augustinus Fonden, Beckett-Fonden, Politiken-Fonden, Knud Højgaards Fond, William Demant Fonden, Aage og Johanne Louis-Hansens Fond, Miami Chamber Music Society

BILLETKATEGORIER & GRATISPLADSER  I år vil der være tre billetkategorier til Copenhagen Summer Dance.  Alle billetter er i år nummererede.

A-billetter: 200. kr, refusion i tilfælde af regn.
B-billetter: 80 kr., ingen refusion i tilfælde af regn.
C- gratisbilletter, ingen refusion.

Vi har som altid 144 gratis stolepladser bagerst på publikumsopbygningen, som ikke kan reserveres, men som gives væk i gratiskøen foran Ofelia Plads efter ‘først til mølle princippet’. (Dørene åbnes alle dage en time før forestillingsstart.)

VIGTIGT BEMÆRK Hvis der kommer regn under forestillingen, kan vi blive nødsaget til at aflyse, da det er farligt for danserne at danse på det glatte dansevinyl!

Det er ikke tilladt at medbringe kæledyr på pladsen.

KOM I GOD TID Der kan forekomme kø. Vi opfordrer derfor publikum til at komme i god tid. Dørene åbnes 1 time før forestillingsstart – hhv. kl. 20.15 ved forestillingstart kl 21:15 & kl. 16.00 ved forestillingstart kl. 17.00

TILGÆNGELIGHED Der er toiletter for bevægelseshæmmede og gangbesværede i parkeringshuset på Kvæsthusmolen.
Det er muligt at få en gratis ledsager med ved forevisning af ledsagerkort. Henvendelse skal ske til Teaterbilletters billetcenter:  teaterbilletter@billetten.dk / tlf. 70 20 20 96 – hverdage kl. 10-14 (mandag kl. 10-16).

PARKERING Det er muligt at parkere hos Jeudan Parkering i det nye 3-etagers parkeringsanlæg under Kvæsthusmolen. De har åbent 24 timer i døgnet
Adresse: Sankt Annæ Plads 32 / Kvæsthusbroen 1, 1250 København K

I TILFÆLDE AF REGN Hvis der kommer regn eller andre vejrmæssige udfordringer umiddelbart før eller under forestillingen, kan vi blive nødsaget til at aflyse, da dansevinyl bliver meget farligt at danse på, når det bliver vådt. Vi holder jer orienteret på Dansk Danseteaters hjemmeside og på Facebook samt Instagram; men grundprincippet er, at vi forsøger at gennemføre forestillingen.

MAD OG DRIKKE I tilfælde af sult og tørst vil det være muligt at købe snacks og drikkevarer på pladsen og i diverse food trucks udenfor pladsen. Mere info følger.

SAMARBEJDE MED RØDE KORS Vi er hos Dansk Danseteater meget glade for vores samarbejde med Dansk Røde Kors, der har samlet et hold af publikumsguider til Copenhagen Summer Dance. Hermed eksponeres Dansk Røde Kors vigtige humanitære arbejde, og konkret så donerer publikumsguiderne deres løn fra arbejdet til Røde Kors. Der er mulighed for at hjælpe Røde Kors, som indsamler HER