Copenhagen Summer Dance 2018

80,-
Copenhagen Summer Dance 2018
Ca. 1 time
Copenhagen Summer Dance 2018_Dansk Danseteater_Ofelia plads_Foto Henrik Stenberg
Copenhagen Summer Dance 2018_Dansk Danseteater_Ofelia plads_Foto Henrik Stenberg 

Copenhagen Summer Dance 2018

I tilfælde af regn:
Hvis der kommer regn eller andre vejrmæssige udfordringer umiddelbart før eller under forestillingen, kan vi blive nødsaget til at aflyse, da dansevinyl bliver meget farligt at danse på, når det bliver vådt. Vi holder jer orienteret på Dansk Danseteaters hjemmeside, på Facebook og via vores sms-service.

Mad & drikke
I tilfælde af sult og tørst vil det være muligt at købe mad og drikke på pladsen. Mere info følger
Vil vil gerne frabede at, der medbringes mad og drikke. 

 Det er muligt at parkere hos Jeudan Parkering i det nye 3-etagers parkeringsanlæg under Kvæsthusmolen.

De har åbent 24 timer i døgnet

Adresse
Sankt Annæ Plads 32 / Kvæsthusbroen 1
1250 København K

Priser

Mandag - fredag  
09.00 - 17.00  kr. 35,- pr påbegyndt time
17.00 - 09.00 kr. 25,- pr påbegyndt time
Lørdag - søndag  
09.00 – 17.00 kr. 25,- pr påbegyndt time
17.00 – 09.00 kr. 25,- pr påbegyndt time
Max. døgnpris kr. 350,-
Max. aftenpris kr. 100,-
Max. natpris kr. 175,-

BILLETTER & RESERVATION 

Der er ialt 800 tilskuerpladser på Ofelia Plads, som kan reserveres for 80 DKK. Derudover er der til hver forestilling 150 gratis skamle-pladser, som ikke kan reserveres, men som gives væk i gratiskøen foran Ofelia Plads efter 'først til mølle princippet'. (Dørene åbnes alle dage en time før forestillingsstart.)

Reservationerne til stolepladserne kan købes og printes online via billetten.dk.  NB: Pladsreservationen refunderes ikke ved aflysning!

 

Reservationer sælges ikke i døren. Nærmeste fysiske salgssted er Tivolis Billetcenter, som har åbent frem til forestillingsstart. Telefon: 3315 1012.

Der er toiletter for bevægelseshæmmede og gangbesværede i parkeringshuset på Kvæhusmolen. 
Det er muligt at få en gratis ledsager med ved foresvisning af ledsagerkort. Henvendelse skal ske til Det Kongelige Teaters billetcenter: 


Kundeservice (billetcenter)
billet@kglteater.dk
Tlf. +45 33 69 69 69


Åbningstid for telefonisk henvendelse:
Mandag - fredag 9.30 - 16.00
Lukket lørdag - søndag og helligdage


Åbningstid for personlig betjening:
Gamle Scene - Åben hver dag for personlig betjening kl. 14-18
(på forestillingsdage holdes åben indtil forestillingsstart)

 

- Moderne dans & ballet i verdensklasse på Ofelia Plads


(NB Billetter kommer i salg fra 30. april)


Copenhagen Summer Dance har gennem årene etableret sig som en vellidt – og uundværlig – københavnertradition, og denne sensommer er det en stor glæde, at Dansk Danseteater kan videreføre kompagniets stemningsfulde open air event på Ofelia Plads på Kvæsthusmolen. 

 

Under sommerhimmelen kan publikum i år opleve noget af det bedste indenfor moderne dans og ballet kurateret af Dansk Danseteaters nye kunstneriske leder Pontus Lidberg. Årets program byder bl.a. besøg fra New York af balletstjernen Alban Lendorf fra American Ballet Theatre og Den Kgl. Ballet, to værker med det anerkendte cubanske kompagni Acosta Danza af Pontus Lidberg og den flamsk/marokkanske mesterkoreograf Sidi Larbi, mens Alessandro Pereira viser uddrag fra det anmelderroste powerværk ”Krash”.   


Koreografer: Dansk Danseteaters kunstneriske leder Pontus Lidberg, Sidi Larbi Cherkaoui, Alessandro Sousa Pereira m.fl.  
Kompagnier: Dansk Danseteater, Acosta Danza m.fl. 
Dansere: Alban Lendorf, Dansk Danseteaters 14 dansere, 6 dansere fra Acosta Danza m.fl. 
Musik: DJ Turkman Souljah m.fl.    

 

VIGTIGT BEMÆRK

- Pladsreservationen refunderes ikke ved aflysning. Hvis der kommer regn under forestillingen, kan vi blive nødsaget til at aflyse, da det er farligt for danserne at danse på det glatte dansevinyl! 

 

BILLETTER & RESERVATION 

Der er ialt 800 tilskuerpladser på Ofelia Plads, som kan reserveres for 80 DKK (+gebyr). Derudover er der til hver forestilling 150 gratis skamle-pladser, som ikke kan reserveres, men som gives væk i gratiskøen foran Ofelia Plads efter 'først til mølle princippet'. (Dørene åbnes alle dage en time før forestillingsstart.)

Reservationerne til stolepladserne kan købes og printes online via billetten.dk.  (Denne reservation refunderes ikke i tilfælde af aflysning pga. regnvejr!)

 

Reservationer sælges ikke i døren. Nærmeste fysiske salgssted er Tivolis Billetcenter, som har åbent frem til forestillingsstart. Telefon: 3315 1012.  


NB: Pladsreservationen refunderes ikke ved aflysning!


KOM I GOD TID
Der kan forekomme kø. Vi opfordrer derfor publikum til at komme i god tid. Dørene åbnes 1 time før forestillingsstart - hhv. kl. 18 ved forestillingstart kl 19 & kl. 14 ved forestillingstart kl. 15.

 

SAMARBEJDE MED RØDE KORS
Vi er hos Dansk Danseteater meget glade for vores samarbejde med Dansk Røde Kors, der har samlet et hold af publikumsguider til Copenhagen Summer Dance. Hermed eksponeres Dansk Røde Kors vigtige humanitære arbejde, og konkret så donerer publikumsguiderne deres løn fra arbejdet til Røde Kors. Der er mulighed for at hjælpe Røde Kors, som indsamler søndag d. 7. oktober HER

 

SMS SERVICE
Vi opfordrer vore gæster til at tilmelde sig nedenstående gratis SMS service, hvor Dansk Danseteater vil udsende information, hvis arrangementet trues af regnbyger. Generelt er det dog udgangspunktet, at alle frestillinger, uanset vejrudsigten, forsøges gennemført. NB. Tilmeld dig også nedenstående, hvis du tidligere år har tilmeldt dig.  


Sted & tider: 

COPENHAGEN SUMMER DANCE
9.-11. Aug 2018 kl 15:00 & 19:00
Ofelia Plads, KBH K 

Berlingske
CSD hører til en af de fineste traditioner i København
    
Børsen
Meget betagende, smuk og nærmest magisk
     
Politiken 2016
Nok en gang foldede Copenhagen Summer Dance sig ud med en favnende generøsitet og varme
    
Jyllands Posten