Copenhagen Summer Dance 2017

40-80 kr ellers gratis
Copenhagen Summer Dance 2017
Ca 2 timer ink. pause på 25 min.
moderne dans, dansk danseteater, ballet, kunst, moderne kunst, klassisk musik
Foto: Henrik Stenberg 

Copenhagen Summer Dance 2017

RESERVATION 

Der er gratis adgang, men vil man være sikker på en plads, så kan en siddeplads reserveres for 40-80 kr.  via Teaterbilletter.dk.  

Reservationer sælges ikke i døren. Nærmeste fysiske salgssted er Tivolis Billetcenter (300 m fra Politigården), som har åbent frem til forestillingsstart.Telefon: 3315 1012.

NB: Pladsreservationen refunderes ikke ved aflysning!


Priserne har været 60 kr (+10 kr billetgebyr) pr pladsreservation, altså ialt 70 kr siden 2007. I år er prisen 40-80 kr, hvilket er inklusiv gebyr, altså ialt 10 kr mere pr. pladsreservation for alm. løssalgsreservationer, og fx 30 kr billigere for unge under 25 år eller studerende. 

De 10 kr ekstra for alm. løssalgsbilletter svarer ret præcist til de 15% points inflation siden 2007; men vores væsentligste årsag til denne prisstigning er at dette er mindsteprisen for at kunne være med i Statens Kunstfonds billetformidlingstilskudordning, hvilket er en væsentligt støtte for fortsat at kunne realisere Copenhagen Summer Dance. 

 

Af de ialt 826 tilskuerpladser i Københavns Politigård vil der til hver forestilling være 676 stolepladser, som kan reserveres og oftest er fuldt booked. Derudover er der til hver forestilling 150 skamlepladser, som ikke kan reserveres, men gives væk i gratiskøen foran politigården efter 'først til mølle princippet'. (Dørene åbnes alle dage kl. 19, samt ved lør-/søndag matineforestillinger kl. 13)

Reservationerne til stolepladserne kan købes og printes online via Teaterbilletter.dk.  (Denne reservation refunderes ikke i tilfælde af aflysning pga. regnvejr!)

 

Vi opfordrer vore gæster til at tilmelde sig nedenstående gratis SMS service, hvor Dansk Danseteater vil udsende information, hvis arrangementet trues af regnbyger. Generelt er det dog udgangspunktet, at alle frestillinger, uanset vejrudsigten, forsøges gennemført. NB. Tilmeld dig også nedenstående, hvis du tidligere år har tilmeldt dig..

 

Dansk Røde Kors er publikumsguider

Vi er hos Dansk Danseteater meget glade for vores samarbejde med Dansk Røde Kors, der har samlet et hold af publikumsguider til Copenhagen Summer Dance. Hermed eksponeres Dansk Røde Kors vigtige humanitære arbejde, og konkret så donerer publikumsguiderne deres løn fra arbejdet til Røde Kors. Der er mulighed for at hjælpe Røde Kors, som indsamler søndag d. 1. oktober her

Øieblikket

Mad og drikke må ikke medbringes, men kan købes i Politigården hos Café Øieblikket - der til daglig er Den Sorte Diamants Café. (Der modtages betalingskort).

 

Vi er hos Dansk Danseteater stolte over at kunne præsentere ’øieblikket’, som cater på Copenhagen Summer Dance. øieblikket vil fra to boder stå for salg af mad og drikke i Politigården fra dørene åbner kl. 19 på alle dage - og kl. 13 til vores matinéforestillinger lørdag/søndag.

 

øieblikket er garant for en god madoplevelse – og det oven i købet til en rimelig pris. Til dagligt har øieblikket til huse i Den sorte diamant. Her fungerer øieblikket som husets hjerte og foyerbar med kaffe, sandwich, suppe, eget konditori m.m.

 

øieblikket er vant til mange typer gæster, alle med hvert sit behov. øieblikket medbringer derfor et varieret sortiment, der gerne skulle glæde de fleste. Det er varer af egen produktion, lavet af gode råvarer i eget køkken og konditori.

 

Der er mulighed for at betale med betalingskort. Medbring dog gerne kontanter, da dette gør betjeningen hurtigere.

 

Menu

Kaffe 

kr. 25.- / 35,-

 

  

 

 

   

          

   
   

Te 

kr. 25,-
   
   
Hjemmelavet saft kr. 30,-
   
   

Kildevand 

kr. 20,-
   
   
Sandwich kr. 50,- / 60,- 
   
   

Salat 

kr. 50,-
   
   

Årstidens suppe m. brød   

kr. 35,-
   
   
Cookie kr. 20,-
   
   
Brownie kr. 20,-                                                                                        
   
   
Frisk frugt (grovskåret)   kr. 20,-                                  
   
   
Saltede / Krydrede nødder          kr. 30,-

Få tilsendt publikumsbilledet fra aftenens forestilling (Dette koster kun alm. sms takst!) 

-Sms til nr: 445

-Skriv i tekstfeltet: CSD

-Send sms’en 

Herefter modtager du en sms med et link til dagens billede.

-  Dans i verdensklasse i Københavns Politigårds smukke arkitektur d. 7. august - d. 13. august 2017

 

COPENHAGEN SUMMER DANCE har gennem årene etableret sig som en vellidt – og uundværlig – sensommerbegivenhed, og igen i år åbner Dansk Danseteater og Københavns Politi dørene til Københavns Politigårds stemningsfulde atriumgård. 

 

Pladser kan reserveres til 40-80kr. Derudover er der 150 skamlepladser til hver forestilling, som ikke kan reserveres, men gives væk i gratiskøen foran politigården efter ’først til mølle princippet’. 

 

Under sommerhimmelen kan publikum opleve noget af det bedste inden for moderne dans og ballet, og dette års program byder bl.a. på spændende navne som Skånes Dansteater der bidrager med værkerne ENDLESS og DARE TO WRECK, live-perkussion-og vibrafon med Mathias Reumert, uddrag fra VALS af multikunstneren Marcos Morau og KNOT af Stephen Shropshire, der også præsenterer en ny trio samt smagsprøver på Rushtons Reumertvindende koreografi KRIDT.

 

Koreografi: Tim Rushton, Marcos Morau, Stephen Shropshire, Jing Yi Wang, Peder Nilsson, Madeleine Månsson

Kompagnier: Dansk Danseteater, Skånes Danseteater, 
Kostumer: Kenth Fredin, Charlotte Østergaard
Musik: Mathias Reumert (live), Tjakovskij, Strauss, Peteris Vasks mfl. 

 

Bemærk at det kunstneriske indhold er det samme alle dage!

 

Vi ses til august! 

 

*RESERVATION 

Der er gratis adgang, men vil man være sikker på en plads, så kan en siddeplads reserveres for 80 kr.  via billetten.dk.  
NB: Pladsreservationen refunderes ikke ved aflysning!

    

VIGTIGT BEMÆRK

- Pladsreservationen refunderes ikke ved aflysning. Hvis der kommer regn under forestillingen, kan vi blive nødsaget til at aflyse! 

- Københavns Politi kan ikke oplyse om arrangementet, og frabeder sig derfor venligst opkald om dette.  Benyt i stedet dette site eller vores SMS Service. Læs mere om kompagniets gratis SMS Service i fanen foroven. Evt. nyt m arrangementets gennemførsel annonceres her på sitet og via vores SMS Service. Men medmindre der med sikkerhed loves regn - hvilket sker MEGET sjældent (og så annonceres dette via vores SMS service) - så forsøger Dansk Danseteater at realisere dagens forestilling i Politigården. 

- Der kan forekomme kø. Vi opfordrer derfor publikum til at komme senest 1 time før. (Dørene åbnes 1½ time før forestillingsstart - hhv. kl. 19. ved forestillingstart kl 20.30 & kl. 13. ved forestillingstart kl. 14.30).

- Dørene lukkes ved forestillingsstart, hvorefter adgang ikke er mulig. I forlængelse heraf, vil det efter forestillingsstart kun være muligt at komme ud af politigården, og altså ikke ind igen.  

-  Håndtasker frabedes, mens stor baggage ikke kan medbringes i Politigården.

- Der er ramper og adgangsforhold for kørestolsbrugere. Gangbesværede skal dog være opmærksomme på, at der er trapper op til politigården. Disse er dog meget plane, altså med lave brede trin..  

- Mad og drikke må ikke medbringes, men kan købes i Politigården hos Café Øieblikket. (Der modtages betalingskort).

- Rygning er ikke tilladt i Politigården under Copenhagen Summer Dance, men der vil være mulighed for at benytte rygearealer uden for gården i pausen.

- Vi opfordrer vore gæster til at tilmelde sig vores gratis SMS service - se ovenstående fane - hvor Dansk Danseteater vil udsende information, hvis arrangementet trues af regnbyger. Generelt er det dog udgangspunktet, at alle frestillinger, uanset vejrudsigten, forsøges gennemført. NB. Tilmeld dig også vores SMS service, hvis du tidligere år har tilmeldt dig..

Sted & tider: 

Københavns Politigård
07. - 13. aug 2017 
Kl 20:30 (+ Lør & Søn kl 14:30)

GregersDH
Igen et fremragende og rigt varieret sommerprogram
     
Berlingske
CSD hører til en af de fineste traditioner i København
    
Børsen
Meget betagende, smuk og nærmest magisk
     
Politiken
...en overflod af fængende dans i Politigården
     
Fredriksborg Amts Avis
Ynde og kraftfuld...endnu en umiddelbar og glædelig opvisning af dansekunne.
     
CPH Culture