CARRYING A DREAM

CARRYING A DREAM

26.-28. APRIL 2019, KGL. TEATER, GAMLE SCENE

–En moderne danseforestilling om mod og menneskerettigheder inspireret af en række personligheder, som turde forandre verden bl.a. Harvey Milk, Eleanor Roosevelt og Malcolm X


På den nøgne scene konfronteres en mand med fortidens stemmer. Stemmer der samler os, planter håb, giver os styrke og tager os med på en rejse fyldt med poesi, passion og power.

 

Den 4-dobbelte Reumertvindende koreograf Tim Rushton er tilbage på Gamle Scene med en verdenspremiere på et nyt moderne helaftensværk om humanisme. CARRYING A DREAM er inspireret af en række berømte historiske og politiske taler, som forandrede verden og skabte debat om race, køn og seksuelle rettigheder. Emner der også i dag skaber konflikt, forarger og fascinerer. For hvor langt er vi egentlig kommet i vores kamp for basale friheds- og menneskerettigheder fra starten af det 20. århundrede til idag?

 

Med forestillingen ønsker Rushton, gennem nogle udvalgte medrivende, fantasifulde og sommetider brutale dansetableauer, at vise nogle historiskinspirerede nedslag i verdenssituationen, hvor vores rettigheder udfordres. En personlig kommentar, akkompagneret af lyd, voiceover og musik, til det som har været, og det som er.

 

Verdenspremiere, Forår 2019, Det Kongelige Teaters Gamle Scene, Kgs. Nytorv. 


Koreografi: Tim Rushton
Musik: To be Announced 
Dansere: Dansk Danseteaters 12 dansere
Voiceover:  Uddrag fra taler af Harvey Milk, Eleanor Roosevelt, Malcolm X m.fl.
Varighed: 1 time og 15 min uden pause

Sted & tider: 

CARRYING A DREAM
26.-28. april 2019 kl 20:00 & kl 15:00
Gamle Scene / Det Kgl. Teater

1 time og 15 min. (uden pause)